Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PROCESUL ELECTORAL Detalii și provocări în Organizarea Alegerilor din Satu Mare

Publicat:
PROCESUL ELECTORAL Detalii și provocări în Organizarea Alegerilor din Satu Mare

Programarea la s-a facut pentru vineri dimineața, iar pana atunci se vor pregati cu atenție procesele verbale și dosarele care ar trebui predate oficial catre BEC. The post PROCESUL ELECTORAL Detalii și provocari in din first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

INTERVENȚIA POMPIERILOR IN DESFAȘURARE Incendiu la hala de colectare deșeuri carton in Satu Mare

15:20, 11.07.2024 - Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine acum pentru lichidarea unui incendiu produs la hala colectare deșeuri The post INTERVENȚIA POMPIERILOR IN DESFAȘURARE Incendiu la hala de colectare deșeuri carton in Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

EFORT ȘI PROFESIONALISM Satu Mare: Primul județ cu documentele depuse la Biroul Electoral Central

13:50, 14.06.2024 - Prefectul Ioan Tibil a adaugat ca aceasta realizare reflecta devotamentul și profesionalismul unei echipe dedicate, subliniind importanța acestui succes in contextul alegerilor din 9 iunie 2024. The post EFORT ȘI PROFESIONALISM Satu Mare: Primul județ cu documentele depuse la Biroul Electoral Central…

ONORAREA EROILOR Activitați de comemorare a eroilor la Cean, Sarauad și Cehal

15:05, 23.05.2024 - Marți, 21 mai 2024, in cadrul Programului ”Comemorarea Eroilor Neamului in județul Satu Mare” - aprobat in anul 2022 de catre fostul prefect al județului Satu Mare, ..... The post ONORAREA EROILOR Activitați de comemorare a eroilor la Cean, Sarauad și Cehal first appeared on Informatia Zilei .

EVENIMENT TEATRAL 55 de ani de la inființarea secției romane a Teatrului de Nord – Satu Mare (I)

17:05, 18.05.2024 - Implinirea a 55 de ani de la inființarea Secției romane a Teatrului de Nord - Satu Mare  a fost omagiata de Trupa „Mihai Raicu” printr-un program atractiv și dens,  cu  activitați de o diversitate binevenita atat pentru angajații instituției cat, mai cu seama,  pentru public.  The post EVENIMENT TEATRAL…

HOTARARE BEC Birourile electorale ale secțiilor de votare pot avea cel mult 7 membri, pe langa președinte și locțiitor

11:05, 13.05.2024 - Biroul Electoral Central a decis, vineri, ca birourile electorale ale sectiilor de votare din tara sa fie constituite dintr-un presedinte,... The post HOTARARE BEC Birourile electorale ale secțiilor de votare pot avea cel mult 7 membri, pe langa președinte și locțiitor first appeared on Informatia Zilei…

ZI DE NAȘTERE Vasile Bud, om de afaceri și președinte al Asociației “Uniți pentru Satu Mare”, implinește azi 61 de ani

14:15, 10.05.2024 - Vasile Bud, patronul firmei Zirmer Bud, s-a nascut in 10 mai 1963. The post ZI DE NAȘTERE Vasile Bud, om de afaceri și președinte al Asociației “Uniți pentru Satu Mare”, implinește azi 61 de ani first appeared on Informatia Zilei .

Vremea in Satu Mare pentru 6 Mai 2024

22:20, 05.05.2024 - Pe 6 mai 2024, in Satu Mare se preconizeaza o zi predominant innorata, cu temperaturi intre 23°C și 12°C și șanse scazute de precipitații, ce cresc spre seara. The post Vremea in Satu Mare pentru 6 Mai 2024 first appeared on Informatia Zilei .

CENACLUL AFIRMAREA Cenaclistii de la „Afirmarea” au comentat poeziile scrise de Ioan Bale

15:50, 01.05.2024 - Miercuri, 24 aprilie, membrii Cenaclului literar „Afirmarea” s-au reunit in cea de a doua sedinta atelier a lunii, la Muzeul de arta din Satu Mare. The post CENACLUL AFIRMAREA Cenaclistii de la „Afirmarea” au comentat poeziile scrise de Ioan Bale first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?