Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Enola Day – Sunt convins că știți care a fost primul cuvânt românesc învățat de olandezul Ubbink la UTA

Publicat:

Departe de lumea dezlanțuita a fotbalului, mi-a atras atenția un articol dintr-un portal online local, oarecum atipic, revoltat de declarațiile fotbalistului UTA-ei dintr-un interviu acordat... The post – Sunt convins ca știți care a fost primul cuvant romanesc invațat de olandezul Ubbink la UTA appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Enola Day – Toate cel bune va doresc in aceste zile! Și nu, nu candidez nicaieri și niciunde!

08:00, 03.05.2024 - Ce poți face in aceste zile de sarbatoare continua? Ești prea batran ca sa mai mergi in padure sau la iarba verde, la televizor nu... The post Enola Day – Toate cel bune va doresc in aceste zile! Și nu, nu candidez nicaieri și niciunde! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Enola Day – Un om de votat in Aradul furat sau mai vedem noi…

07:45, 19.04.2024 - Gata, a revenit frigul, se incalzesc caloriferele, dar toate astea nu inseamna nimic pe langa fierbințeala campaniei electorale pornite inainte de vreme. Hai sa le... The post Enola Day – Un om de votat in Aradul furat sau mai vedem noi… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Geoana: Sunt convins ca și generațiile viitoare vor duce cu mandrie steagul romanesc la sediul NATO din Bruxelles

13:15, 02.04.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a transmis, marți, un mesaj, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la ceremonia arborarii drapelului național la sediul NATO, subliniind ca este convins ca și generațiile viitoare vor duce, cu mandrie, steagul romanesc la sediul din Bruxelles.

SOS DALIA. Un simplu SMS și recuperarea copiilor cu boli grave va fi, pe mai departe, gratuita la Arad

12:30, 19.03.2024 - SOS. „Avem nevoie de ajutorul vostru. Aici, la Centrul de recuperare pediatrica DALIA, facem tot ceea ce putem pentru a pastra gratuitatea terapiilor pentru copii.... The post SOS DALIA. Un simplu SMS și recuperarea copiilor cu boli grave va fi, pe mai departe, gratuita la Arad appeared first on Special…

Enola Day – Fata care se crede pisica și comentatorii anonimi care se cred ai naibii de deștepți

11:00, 08.03.2024 - Vorbim in cele ce urmeaza despre articolul colegei Ioana Costaș, articol care in cateva zile a ajuns sa amenințe varful audienței Specialului. Ceea ce, mai... The post Enola Day – Fata care se crede pisica și comentatorii anonimi care se cred ai naibii de deștepți appeared first on Special Arad · ultimele…

Enola Day – Marțișorul și alte sarbatori comasate

07:35, 01.03.2024 - Ce sa fac daca apare tocmai pe 1 Martie, trebuie sa punctez momentul, nu? Cu atat mai mult cu cat inca sunt sub impresia documentarului-ancheta... The post Enola Day – Marțișorul și alte sarbatori comasate appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Legenda baschetului romanesc, fara mila dupa ce naționala a pierdut rușinos cu Luxemburg: „Ma așteptam! Știți care e marea noastra problema?” + „Noi jucam cu stanga cu ei!”

14:15, 23.02.2024 - Naționala de baschet a Romaniei a suferit o infrangere umilitoare in fața Luxemburgului, scor 72-76, la debutul in in precalificarile europene pentru Cupa Mondiala FIBA din 2027. Eșecul i-a pus pe jar pe foștii mari baschetbaliști ai Romaniei, care nu ințeleg cum au putut irosi „vulturii ticolori” avansul…

Enola Day – DNA: Da-Ne, Alții, Doamne… Auleo, nu mai da!

07:45, 09.02.2024 - Au fost vremuri, scurte, e drept, cand inițialele DNA reprezentau promisiunea speranței. Sau speranța promisiunii, e greu de spus dupa anii scurși de atunci. Erau... The post Enola Day – DNA: Da-Ne, Alții, Doamne… Auleo, nu mai da! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?