Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Enola Day – Fata care se crede pisică și comentatorii anonimi care se cred ai naibii de deștepți

Publicat:

Vorbim in cele ce urmeaza despre articolul colegei Ioana Costaș, articol care in cateva zile a ajuns sa amenințe varful audienței Specialului. Ceea ce, mai... The post – Fata care se crede pisica și comentatorii anonimi care se cred ai naibii de deștepți appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Enola Day – Politicianul aradean intre preoți și polițiști (PPP)

07:55, 26.04.2024 - De fapt e vorba de unul și de ceilalți adunați in jurul lui și care se cred politicieni. Cateodata chiar ma mir cand oameni, cunoscuți,... The post Enola Day – Politicianul aradean intre preoți și polițiști (PPP) appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Enola Day – Fala noastra AUR poarta, noi doar stam cu moaca-n poala

08:15, 05.04.2024 - Fara sa intru in amanunte – formarea și comportamentul fiecarei formații politice care se simte bine pe extreme are loc conform unui algoritm de pe... The post Enola Day – Fala noastra AUR poarta, noi doar stam cu moaca-n poala appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Enola Day – Cand comentariul este idiot, iar faptele nu conteaza

07:50, 29.03.2024 - Observ cu un amuzament oarecum plictisit discuțiile despre pericolul reprezentat de inteligența artificiala pentru omenirea care de o vreme traiește mai mult in virtual decat... The post Enola Day – Cand comentariul este idiot, iar faptele nu conteaza appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Enola Day – Politicienii lui Pește și alegerile care vin pe ușa din dos

07:55, 22.03.2024 - E greu cu politica pe aici, pe la noi, din moment ce suntem singura țara din UE caruia ii lipsește stanga. Liberalii se declara de... The post Enola Day – Politicienii lui Pește și alegerile care vin pe ușa din dos appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Enola Day – Ce cauta Codruța Kovesi la Pecica?

07:40, 15.03.2024 - Bagatorul de seama și șugubațul nr 1 al Aradului – vorbesc de Arpi Nistor, desigur – mi-a trezit o amintire atunci cand, legat de ”vizita”... The post Enola Day – Ce cauta Codruța Kovesi la Pecica? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Scene șocante intr-un parc din Arad!  O femeie care se crede pisica provoaca animalele care ies la plimbare cu stapanii: "Umbla in patru labe..." / VIDEO

16:40, 04.03.2024 - Imagini șocante au fost surprinse intr-un parc din Arad, acolo unde o femeie care se crede pisica incearca sa provoace animalele care ies la plimbare cu stapanii lor. Poarta coada, labuțe și masca și imita intocmai comportamentul unei feline.

VIDEO. Therienii au ajuns și la Arad? O adolescenta costumata in pisica s-a harjonit cu cainii intr-un parc din Micalaca

13:55, 04.03.2024 - O adolescenta costumata in pisica a atras privirile aradenilor care au ieșit la plimbare intr-o seara, saptamana trecuta, intr-un parc din cartierul Micalaca. O inregistrare... The post VIDEO. Therienii au ajuns și la Arad? O adolescenta costumata in pisica s-a harjonit cu cainii intr-un parc din Micalaca…

Enola Day – Racnetul Online: Dan Puric sau Spirache, eventual Dandanache, președinte?

07:40, 16.02.2024 - Prea mult nu conteaza oricum, din moment ce online au aparut deja tot felul de ghidușenii in care se propune sa il imprumutam pe Johannis... The post Enola Day – Racnetul Online: Dan Puric sau Spirache, eventual Dandanache, președinte? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?