Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eminem și Nicki Minaj, un cuplu?

Publicat:

„Vreau sa va spun un lucru pe care nici macar Niki nu-l stie”, a declarat muzicianul in varsta de 45 de ani la festivalul din . „Suntem impreuna. Este tot ceea ce aveam de spus. Multumesc ca am putut sa ma eliberez de toate acestea”, a precizat el.

Nicki Minaj, 35 de ani, una dintre artistele cele mai influente pe plan international ale hip hop-ului, sugerase la randul sau luna trecuta ca este intr-o relatie cu Eminem, intr-un vers al piesei ‚Big Bank’ compusa cu rapperul YG.

„Le-am spus ca l-am intalnit pe / Bag the Em /Cand va fi negru el va…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Era doar o chestiune de timp”: Eminem il ucide pe alter ego-ul Slim Shady in noul album VIDEO

18:30, 26.04.2024 - Unul dintre marile alter ego-uri din pop ar putea avea un sfarșit macabru, Eminem anunțand primul sau album de dupa cel din 2020, intitulat „The Death of Slim Shady (Coup de Grace)”, relateaza The Guardian.

Cehoaica Krystyna Pyszkova, Miss World 2024, a renunțat la facultate din cauza programului incarcat: „Ma scol la 4.00 și termin la 21.00”

12:35, 10.04.2024 - Krystyna Pyszkova, 25 de ani, desemnata, luna trecuta, Miss World 2024, platește „prețul celebritații”. Intr-un interviu pentru portalul cehesc Super, a dezvaluit ca programul incarcat, cu zeci de intalniri și interviuri zilnice, a obligat-o sa-și intrerupa studiile.Dupa ce a fost votata cea mai frumoasa…

Lovitura grea pentru Mark Zuckerberg. Cați bani a pierdut in timpul in care Instagram și Facebook nu au funcționat

19:55, 06.03.2024 - CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, se confrunta cu o lovitura financiara semnificativa in urma unei masive intreruperi tehnice care a paralizat Facebook, Instagram și Messenger la nivel global. Potrivit unui expert financiar din New York citat de Daily Mail, Zuckerberg a pierdut o suma impresionanta!

Suma uriașa pe care a pierdut-o Mark Zuckerberg in orele in care Facebook și Instagram nu au funcționat

15:05, 06.03.2024 - CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, a pierdut venituri de aproximativ 100 de milioane de dolari din cauza unei intreruperi masive care a afectat Facebook, Instagram și Messenger marți la nivel global, a declarat un expert financiar din New York, potrivit thefinancialexpress.com.bd.

Iris Apfel, un simbol al universului modei, a murit la virsta de 102 ani

03:30, 03.03.2024 - Excentrica Iris Apfel, un simbol al universului modei din New York, subiect de expozitii si vedeta pe Instagram, a murit vineri, la virsta de 102 ani, a anuntat contul sau oficial de pe reteaua de socializare. „Iris Barrel Apfel, 29 august 1921 - 1 martie 2024”, se poate citi in postarea insotita de…

Excentrica Iris Apfel, simbol al modei, a murit la varsta de 102 ani

10:45, 02.03.2024 - Excentrica Iris Apfel, un simbol al universului modei din New York si vedeta pe Instagram, a murit vineri, la varsta de 102 ani, potrivit unui... The post Excentrica Iris Apfel, simbol al modei, a murit la varsta de 102 ani appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Iris Apfel, supranumita „starleta geriatrica”, un icon al modei new-yorkeze, a murit la 102 ani

09:00, 02.03.2024 - Zi trista in lumea modei din New York, odata cu vestea trecerii in neființa a unei figuri emblematice. Excentrica Iris Apfel a murit vineri, la venerabila varsta de 102 ani. Anunțul trist a fost facut de contul ei oficial de pe rețeaua de socializare Instagram, conform AFP.

TikTok, Instagram, Facebook, Snapchat și YouTube, date in judecata de fosta capitala a SUA. Ce reproșuri li se aduc giganților rețelelor de socializare

18:35, 25.02.2024 - Primarul orașului New York, Eric Adams, a anunțat ca administrația orașului a intentat un proces impotriva a cinci platforme de socializare: TikTok, Instagram, Facebook, Snapchat și YouTube, scrie Playtech.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?