Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emil Boc, prezidențiabil PMP în locul lui Cristi Diaconescu - Scenariu lansat de Codrin Ștefănescu

Publicat:

Un scenariu surprinzator a fost lansat, joi, cu privire la prezidențiabilul Partidului Mișcarea Populara: ar putea sa fie inlocuit cu , susține secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefanescu.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

China a lansat o misiune spațiala pe fața intunecata a Lunii. SUA avertizeaza ca „programul spatial civil e de fapt un program militar”

15:55, 03.05.2024 - China a lansat vineri o sonda pentru a colecta esantioane de pe fata ascunsa a Lunii, o premiera mondiala, care ar reprezenta o mare reusita pentru ambitiosul program spatial al acestei tari, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Lupte intense pe frontul din Ucraina. Rusia a lansat un atac masiv cu zeci de rachete

07:51, 28.04.2024 - Fortele de aparare ucrainene au respins, sambata, 59 de atacuri inamice in cinci sectoare ale liniei de front, cele mai multe dintre ele pe ruta Avdiivka, relateaza ukrinform.net, citata de News.ro.

Ramona Strugariu și-a lansat candidatura la primaria Cluj-Napoca: „Vreau o administrație deschisa și transparenta”

16:55, 27.04.2024 - Pretendenta la fotoliul de edil al lui Emil Boc susține ca iși dorește ca banii europeni sa fie cheltuiți „cu cap”, iar Centura Metropolitana trebuie sa fie prioritatea zero pentru administrația orașului.

Rețeta de chec a Sandei Marin. Cum se face un chec perfect dupa o rețeta romaneasca veche

13:40, 24.04.2024 - Cu siguranța exista multe rețete de chec pe care le-ai incercat pana acum, dar te asiguram ca niciuna nu se compara cu cea Sandei Marin. Cunoscuta pentru carțile de bucate pe care le-a lansat, celebra scriitoare a lansat o rețeta tradiționala a unui chec perfect și delicios. Iata cu il gatești.

Primarul Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu și-a lansat candidatura pentru un nou mandat

13:25, 20.04.2024 - Astazi, intr-un eveniment desfașurat in Piața Tricolorului din Bacau, primarul Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu și-a oficializat candidatura pentru un nou mandat la conducerea municipiului. Membru al USR, Stanciu-Viziteu va candida din partea alianței Dreapta Unita, care il propune pe Ion Melinte pentru…

Imaginile unui raid lansat de un „tanc-țestoasa" al Rusiei in spatele liniilor inamice VIDEO

18:51, 17.04.2024 - Un vehicul militar al armatei lui Putin, a carui adaptare neconvenționala i-a adus porecla de „tanc-țestoasa", apare intr-o inregistrare video in care se presupune ca ar fi trecut in spatele liniilor inamice din estul Ucrainei, relateaza Newsweek.

Iranul a lansat peste 200 de proiectile, o baza militara a fost atinsa 

09:11, 14.04.2024 - Iranul a lansat peste 200 de drone si rachete catre Israel, dintre care "marea majoritate" a fost interceptata fara consecinte grave, doar o baza militara suferind "pagube minore", a anuntat un purtator de cuvint al armatei israeliene in noaptea de simbata spre duminica, relateaza AFP. "Regimul din…

Serpii veninosi devin un real pericol pe munte: Avertismentul lansat de Salvamont

03:50, 11.04.2024 - Intalnirile cu serpii pe munte devin din ce in ce mai dese si in cele mai nebanuite locuri. Trei sferturi dintre muscaturile de sarpe apar la persoanele care ating serpi si sunt imprudente, avertizeaza Salvamont Mureș, noteaza Mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?