Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ema Oprișan de la Insula Iubirii, declarație de dragoste pentru Răzvan Kovacs. Ce mesaj i-a transmis soțului ei: „Te iubesc!” / FOTO

Publicat:

Ema Oprișan și au avut un parcurs greu la , deoarece au greșit unul fața de celalalt. Cu toate acestea, de la intoarcerea lor in țara toate lucrurile au fost bune, iar cei doi au facut un copil și s-au casatorit. Recent, fosta concurenta i-a facut soțului ei o declarație de dragoste emoționanta. Iata ce mesaj i-a transmis bruneta partenerului ei de viața!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiica Anamariei Prodan, mesaj emoționant pentru mama ei! Dovada suprema de dragoste din partea copiilor ei: ”Sper ca toata lumea sa aiba...” / FOTO

10:35, 13.05.2024 - Anamaria Prodan a primit dovada suprema de dragoste din partea copiilor ei! Rebecca Dumitrescu i-a transmis un mesaj emoționant vedetei, de ziua mamei. Acest gest nu este neașteptat, avand in vedere ce relație frumoasa are cu copiii ei! Iata ce i-a transmis Rebecca Dumirescu!

Insula Iubirii, sezonul 7. Cat de mult seamana fiica Emei Oprișan și a lui Razvan Kovacs cu tatal ei. Micuța este adorabila

15:36, 04.04.2024 - Ema Oprișan și Razvan Kovacs, foștii concurenți din sezonul 7 Insula Iubirii, se mandresc cu o fetița adorabila. Micuța Luna a cucerit prietenii virtuali cu frumusețea ei. Aceasta seamana foarte bine cu tatal ei.

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Ema Oprișan și Razvan Kovacs de la Insula Iubirii l-au sarbatorit pe fiul fostei concurente. Ce mesaj i-a transmis: „Copilul meu drag...” / FOTO

23:46, 25.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Emei Oprișan și a lui Razvan Kovacs și asta pentru ca cei doi il sarbatoresc pe fiul ei. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, fosta concurenta de la Insula Iubirii i-a transmis un mesaj emoționant baiatului ei, Noah. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!

Razvan Kovacs de la Insula Iubirii iși sarbatorește ziua de naștere. Ce urare speciala i-a facut soția lui, Ema Oprișan / FOTO

13:50, 21.03.2024 - Razvan Kovacs iși sarbatorește ziua de naștere in aceasta zi speciala, pe data de 21 martie 2024. Cu ocazia acestei zile, soția lui, Ema Oprișan, i-a facut o urare emoționanta pe rețelele de socializare. Iata ce a postat fosta concurenta de la Insula Iubirii!

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Power Couple Romania, 6 martie 2024. Anamaria și Tudor Ionescu, moment rupt din filme de dragoste. Ce mesaj i-a transmis soția

22:26, 06.03.2024 - Anamaria Ionescu a „refulat” și i-a transmis soțului ei, Tudor Ionescu, tot ce simte in ediția 15 din Power Couple Romania de pe 6 martie 2024. Concurenta i-a strigat de fața cu toata lumea un mesaj pe care cu greu il va putea uita. Camerele au surprins un moment rupt din filmele de dragoste.

„El este inima mea, casa mea”. Lambada, prima declarație publica de dragoste pentru Tzanca Uraganu! Ce i-a transmis prima soție manelistului / VIDEO

17:45, 16.02.2024 - S-au desparțit de o buna perioada, dar Lambada nu ezita sa ii faca declarații de dragoste lui Tzanca Uraganu! De curand, prima iubire a manelistului a postat un videoclip alaturi de tatal copiilor ei, atunci cand iși exprima public iubirea pentru artist.


Ce parere ai despre aceasta stire?