Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elon Musk prezice că AI-ul suprauman va depăși inteligența omului anul viitor: „Este chiar important să ne preocupe un viitor de tip Terminatorul”

Publicat:
Elon Musk prezice că AI-ul suprauman va depăși inteligența omului anul viitor: „Este chiar important să ne preocupe un viitor de tip Terminatorul”

Inteligența artificiala care depașește orice om de pe Pamant ar putea exista incepand de anul urmator, potrivit lui , care a avertizat insa ca energia și puterea de calcul necesare pentru atingerea acestui obiectiv ar putea depași capacitațile din prezent ale sectorului AI, relateaza , citat de presa romana .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Elon Musk prezice ca AI-ul suprauman va depași inteligența omului: „Este chiar important sa ne preocupe un viitor de tip Terminator”

08:25, 11.04.2024 - Inteligența artificiala care depașește orice om de pe Pamant ar putea exista incepand de anul urmator, potrivit lui Elon Musk, care a avertizat insa ca energia și puterea de calcul necesare pentru atingerea acestui obiectiv ar putea depași capacitațile din prezent ale sectorului AI, relateaza The Guardian,…

Elon Musk prezice ca AI-ul suprauman va depași inteligența omului anul viitor

07:05, 11.04.2024 - Inteligența artificiala care depașește orice om de pe Pamant ar putea exista incepand de anul urmator, potrivit lui Elon Musk, care a avertizat insa ca energia și puterea de calcul necesare pentru atingerea acestui obiectiv ar putea depași capacitațile din prezent ale sectorului AI, relateaza The Guardian.

Previziunea lui Musk: Momentul cand AI va depași cel mai inteligent om

22:50, 08.04.2024 - Elon Musk, CEO și acționar majoritar al Tesla, a prezis luni dezvoltarea unei inteligențe artificiale (AI) mai inteligente decat cel mai inteligent om, probabil pana anul viitor sau pana in 2026. Intr-un interviu acordat pe platforma X, pe care o controleaza, Musk a mai afirmat ca inteligența artificiala…

Inteligența artificiala poate prezice indunațiile cu o saptamana inainte! Anunțul oficial

09:40, 21.03.2024 - Google a facut un pas istoric, anunțand ca a reușit sa dezvolte o tehnologie bazata pe inteligența artificiala capabila sa prevada inundațiile cu pana la șapte zile in avans. Iata despre ce este vorba!

Misterioasa „lume a apei cu un ocean in clocot”: Astronomii au facut o noua descoperire in spatiul cosmic

07:06, 11.03.2024 - Astronomii au observat o planeta indepartata care ar putea fi acoperita in intregime de un ocean de apa adanca, in cadrul unor descoperiri care fac sa avanseze cautarea unor conditii de locuire dincolo de Pamant, scrie The Guardian.

Elon Musk versus „parintele” ChatGPT: Cum se apara compania de inteligența artificiala OpenAI dupa ce miliardarul a dat-o in judecata

13:01, 06.03.2024 - OpenAI, startup-ul care a lansat ChatGPT, a reacționat dupa ce a fost dat in judecata de Elon Musk. Compania de inteligența artificiala pe care Musk a co-fondat-o susține, intr-o postare pe site-ul sau, ca miliardarul nu a avut o contribuție semnificativa in dezvoltarea și succesul acesteia.

Elon Musk da in judecata compania celebrului ChatGpt: „Inteligența artificiala generala este o mare amenințare pentru omenire"

21:10, 01.03.2024 - Unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri din lume, Elon Musk, a dat in judecata OpenAI, dupa ce compania a acceptat o investiție semnificativa din partea Microsoft. Acordul dintre OpenAI și gigantul Microsoft este in atenția autoritaților din SUA și Uniunea Europeana din prima unor posibile…

Inteligența artificiala ii sperie pe politicieni. Ministrul Digitalizarii nu este de acord cu clipurile amuzante despre aceștia

10:05, 26.02.2024 - Inteligența artificiala ii sperie pe politicieni. Dupa ce in mediul online au aparut videoclipuri create cu ajutorul AI in care Klaus Iohannis, Liviu Dragnea sau Marcel Ciolacu apar pe post de lautari, ministrul Digitalizarii vrea stoparea acestui fenomen, intrucat, spune el, ar putea afecta imaginea…


Ce parere ai despre aceasta stire?