Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elon Musk, în mijlocul unei furtuni de nemulțumire din partea fanilor Taylor Swift

Publicat:
Elon Musk, în mijlocul unei furtuni de nemulțumire din partea fanilor Taylor Swift

Fanii lui sunt furioși din cauza imaginilor grafice generate de inteligența artificiala (AI) cu artista, aparute pe platforma sociala X, deținuta de . Imaginile au devenit virale și au starnit nemulțumirea „Swifties”.

Totul a inceput cand un utilizator, aparent platitor de cont premium pe X, a incarcat o imagine controversata, care a atras peste 45 de milioane de vizualizari și 24.000 de repostari in doar 17 ore, relateaza , potrivit mediafax.

Imaginea a fost in cele din urma retrasa, dar nu inainte sa declanșeze furia fanilor lui Swift.

X…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Influența fanilor asupra fotbaliștilor

13:15, 04.04.2024 - Fanii sunt una dintre cele mai importante parți are fenomenului fotbalistic, iar fara ei, sportul rege ar fi foarte trist. Acest lucru ni l-a demonstrate pandemia, in timpul careia accesul fanilor in tribune a fost limitat sau chiar restricționat. De altfel, și alte subiecte legate de sport au fost…

Filmul-concert "Taylor Swift | The Eras Tour" doboara toate recordurile pe platforma Disney+

09:30, 22.03.2024 - Filmul-concert "Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor's Version)" continua sa stabileasca noi recorduri, inregistrand 4,6 milioane de vizualizari in primele trei zile de la lansare, plasandu-se astfel pe primul lor in topul filmelor musicale pe Disney+, potrivit News.ro. Fanii lui Taylor Swift au…

UEFA: Fanii lui Bayern Munchen, acces interzis in deplasare in sferturile de finala ale Ligii Campionilor

22:25, 12.03.2024 - Fanilor lui Bayern Munchen li s-a interzis sa asiste la meciul din deplasare din sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce suporterii echipei bavareze au aruncat pe teren materiale pirotehnice in meciul din optimi cu Lazio, in deplasare.

Lindsey Vonn, tripla medaliata olimpica, a starnit furia fanilor lui Novak Djokovic dupa o comparație cu Roger Federer

22:00, 12.02.2024 - Lindsey Vonn (39 de ani), schioare americana tripla medaliata olimpica, a fost nevoita sa ștearga de pe rețelele socializare o postare in care a afirmat ca Roger Federer (42 de ani) este cel mai bun tenismen din toate timpurile. Fanii liderului ATP, Novak Djokovic, au reacționat atat de virulent incat…

Studentul american care s-a pus rau cu Elon Musk și Taylor Swift: le urmarește avioanele. Cum il amenința vedetele

12:00, 11.02.2024 - Un student universitar din Florida și-a facut un obicei din a intra in pielea unora dintre cei mai bogați și mai puternici oameni din lume. Cum? Spunandu-ne noua, celorlalți, unde se afla avioanele lor private și cat de mult carbon emit acestea.

Documente scurse in presa arata ce salarii le platește Elon Musk muncitorilor de la Tesla

12:00, 09.02.2024 - Tesla a majorat salariile muncitorilor sai din Statele Unite la inceputul de an, documente interne obținute de jurnaliștii de la Business Insider aratand cu cat iși platește Elon Musk angajații din fabricile producatorului de mașini electrice.

Fanii japonezi au cheltuit mii de euro sa o vada pe Taylor Swift la Tokyo

10:36, 08.02.2024 - Unii fani ai lui Taylor Swift din Tokyo au cheltuit mii de dolari pentru a asista la primul spectacol al superstarului pop dupa ce vedeta a caștigat cel mai recent premiu Grammy și a anunțat un nou album, scrie AP.

Taylor Swift ameninta un student ca-l da in judecata pentru ca i-a urmarit avionul privat. „E o chestiune de viața și de moarte”

08:36, 07.02.2024 - Un student de 21 de ani care urmareste avioanele private ale celebritatilor spune ca avocatii cantareței Taylor Swift l-au amenintat ca il vor da in judecata pentru ca a publicat online informatiile despre zborul ei, transmite BBC.Studentul, pe nume Jack Sweeney, foloseste date disponibile publicului…


Ce parere ai despre aceasta stire?