Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elicopterul SMURD solicitat la Șeitin, după ce un bărbat a căzut într-un siloz de cereale

Publicat:
Elicopterul SMURD solicitat la Șeitin, după ce un bărbat a căzut într-un siloz de cereale

O persoana a cazut intr-un siloz de cereale la Șeitin. Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospeciala de stingere cu accesorii de salvare,... The post Elicopterul SMURD solicitat la Șeitin, dupa ce un barbat a cazut intr-un siloz de cereale appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat de 59 de ani operat de urgența la Spitalul Clinic Județean Arad dupa ce a cazut de la 6 metri inalțime

15:45, 23.04.2024 - Un barbat in varsta de 59 de ani, din Arad, a ajuns in stare grava – luni seara – la Unitatea de Primire Urgența (UPU)... The post Barbat de 59 de ani operat de urgența la Spitalul Clinic Județean Arad dupa ce a cazut de la 6 metri inalțime appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident GRAV, intre 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Valcea: O persoana incarcerata și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

13:25, 18.04.2024 - Accident GRAV, intre 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Valcea: O persoana incarcerata și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Accident GRAV, intre 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Valcea: O persoana incarcerata și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul…

Grav accident in județul Galați. A intervenit elicopterul SMURD pentru a prelua de urgența un barbat

18:30, 12.04.2024 - Intr-o localitate din județul Galați, s-a produs un accident rutier grav. Un camion s-a rasturnat, cauzand scurgeri de combustibil. Un barbat a fost evacuat de un elicopter SMURD, in timp ce o femeie a fost transportata la spital cu o ambulanța.

Accident pe DN 7, o motocicleta a luat foc. A fost solicitat elicopterul SMURD

12:01, 08.04.2024 - Accident de circulație, luni dimineața, intre o motocicleta pe care se aflau doua persoane și un autoturism. In urma impactului, motocicleta a luat foc, iar cei doi pasageri au fost raniți. Accidentul a avut loc pe DN 7, pe raza localitații aradene Mandruloc. La fața locului au intervenit pompierii…

Un barbat in varsta de 70 de ani a cazut de la etajul 7 al unul bloc situat pe strada Poetului

08:31, 04.03.2024 - Un barbat in varsta de 70 de ani a fost gasit decedat in aceasta dimineața dupa ce a cazut de la etajul 7 al unui... The post Un barbat in varsta de 70 de ani a cazut de la etajul 7 al unul bloc situat pe strada Poetului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Schior resuscitat pe partie dupa ce a intrat in stop cardio-respirator. S-a solicitat elicopterul SMURD

17:20, 22.02.2024 - Un schior in varsta de 44 de ani, care a intrat in stop cardio-respirator la partia Sorica din statiunea Azuga, a fost resuscitat, joi, la fata locului, fiind preluat apoi de un elicopter SMURD.

Accident pe autostrada intre Pecica și Nadlac! „Posibil ca o victima sa fie incarcerata”

20:25, 17.02.2024 - Un accident rutier a avut loc in aceasta seara pe autostrada A1 intre Pecica și Nadlac, la kilometrul 581. „Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad... The post Accident pe autostrada intre Pecica și Nadlac! „Posibil ca o victima sa fie incarcerata” appeared first on Special Arad · ultimele…

Acoperișul unei case din Șeitin a luat foc

09:15, 16.02.2024 - Comunicat ISU Arad. Un incendiu a izbucnit la acoperișul unei case din Șeitin. Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu doua autospeciale de stingere cu... The post Acoperișul unei case din Șeitin a luat foc appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?