Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elena Udrea, sub control judiciar pe o cauțiune de 5 milioane de lei

Publicat:

DNA au plasat-o pe sub control judiciar pe cauțiune de cinci milioane de lei, dupa ce deputații au aprobat cererea DNA pentru urmarirea penala și reținerea fostului ministru, dar nu și pentru arestarea preventiva a acesteia. Pe de alta parte, procurorii i-au deschis un nou dosar, in care o acuza de complicitate la abuz in serviciu pentru un credit pe care l-a luat in urma cu mai mulți ani de la BRD. a ajuns la DNA, vineri, inainte de ora 14.00, pentru a da declaratii in noul dosar in care este acuzata de fapte de coruptie. La iesirea din sediul directiei,…

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sonaca investește 38 milioane euro in Romania pentru contractul Airbus. Mai ridica o unitate de producție la Moldovenești!

10:00, 11.04.2024 - Compania Sonaca cu unitate de producție la Badeni comuna Moldovenești, mai investește 38 de milioane de euro in Romania pentru contractul cu Airbus. Grupul belgian Sonaca, unul din liderii mondiali in dezvoltarea și producția de componente de structura pentru industria aerospațiala, va investi 38 milioane…

Startup Nation 2024: Cele doua etape pentru inscrierea persoanelor fizice-antreprenori la programul de 400 milioane EUR. Cursuri inclusiv online pentru Romania și diaspora (ministru)

19:55, 08.04.2024 - La programul de finanțare Startup Nation 2024 antreprenorii se vor inscrie in doua etape, a explicat, luni, pentru StartupCafe.ro, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan-Radu Oprea.

Oprea: Relațiile comerciale dintre Romania și Coreea de Sud au crescut cu 35% in opt ani

22:50, 26.03.2024 - Relațiile comerciale dintre Romania și Coreea de Sud au depasit 1,2 miliarde dolari, in creștere cu 34,75% in ultimii opt ani, a declarat ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan-Radu Oprea.

Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica”

20:10, 19.03.2024 - Continue reading Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica” at Info real.

Moldova se imprumuta cu inca 150 milioane euro de la BERD: Pentru ce se vor folosi banii

08:15, 15.03.2024 - Banca Europeana pentru Reconstrucție și Dezvoltare va oferi Republicii Moldova un credit de 150 de milioane de euro pentru reabilitarea a doua tronsoane de drum. Este vorba despre al doilea sector al centurii orașului Chișinau și drumul care face legatura dintre frontiera cu Romania, Leușeni, Chișinau,…

spitalele de 1,5 miliarde de euro/VIDEO

10:50, 28.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a semnat oficial documentele pentru a incepe lucrarile la spitalele regionale de la Iași și Cluj. Premierul a spus ca are o jena sa mai vorbeasca de spitalele regionale, dupa ce toți politicienii au vorbit despre acestea, insa arata ca acum s-au semnat actele, exista banii și…

Moment simbolic azi in Cluj unde fostul sediu al celei mai mari banci din Romania, dar și fosta Casa de Moda, au fost transformate in sali de clasa pentru studenți, dupa ce o universitate le-a cumparat și a bagat milioane de euro in amenajari

13:11, 19.02.2024 - Continue reading Moment simbolic azi in Cluj unde fostul sediu al celei mai mari banci din Romania, dar și fosta Casa de Moda, au fost transformate in sali de clasa pentru studenți, dupa ce o universitate le-a cumparat și a bagat milioane de euro in amenajari at Info real.

Elena Udrea da sfaturi din pușcarie: „Umplem țara cu africani și asiatici”

20:55, 13.02.2024 - Elena Udrea, fost ministru al Turismului, care executa in prezent o pedeapsa de 6 ani de inchisoare cu executare, primita in dosarul „Gala Bute”, da sfaturi economice constructorilor de autostrazi din Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?