Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eforturi supraomenești pentru salvarea unui speolog american blocat într-o peșteră din Turcia de 10 zile

Publicat:

Evacuarea unui speolog și cercetator american experimentat care s-a imbolnavit la peste 1.000 de metri de intrarea intr-o peștera din Turcia a inceput, potrivit echipei de intervenție din , organizația cu care lucreaza acesta.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

UPDATE: Salvamontisti din mai multe judete intervin pentru salvarea unui strain blocat in masivul Fagaras

18:11, 04.04.2024 - Salvamontisti din mai multe judete, aflati la o actiune de pregatire in masivul Fagaras, intervin pentru salvarea unui cetatean strain care este blocat intr-un perete de sub varful Vanatoarea lui Buteanu, a informat presedintele Salvamont Romania, Sabin Cornoiu. Potrivit acestuia, actiunea de salvare…

Salvamontisti din mai multe judete, inclusiv Cluj, intervenție pentru salvarea unui strain blocat in masivul Fagaras

16:30, 04.04.2024 - Salvamontisti din mai multe judete, inclusiv Cluj, aflati la o actiune de pregatire in masivul Fagaras, au intervinit joi pentru salvarea unui cetatean strain care a fost blocat intr-un perete de sub varful Vanatoarea lui Buteanu.

Salvamontisti din mai multe judete intervin pentru salvarea unui strain blocat in masivul Fagaras

16:15, 04.04.2024 - Salvamontisti din mai multe judete, aflati la o actiune de pregatire in masivul Fagaras, intervin joi pentru salvarea unui cetatean strain care este blocat intr-un perete de sub varful Vanatoarea lui Buteanu.

Eforturi supraomenești pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscata la Campulung Moldovenesc care punea in pericol padurea

13:40, 02.04.2024 - La distanța de doar 24 de ore, de la inregistrarea celor noua incendii de vegetație uscata izbucnite duminica, in județul Suceava, și care au mistuit o suprafața de aproximativ 25 de hectare, luni, 1 aprilie, acestea au continuat. De aceasta data, peste 65 de hectare de teren au fost afectate de incendii,…

FOTOGRAFIE-DOCUMENT: Romanii-Ardeleni și miracolul american

19:45, 29.02.2024 - Cunoscutul gazetar și om de radio Ioan Vulcan-Agnițeanul a prezentat, in premiera in ediția print a ziarului Mesagerul de Sibiu, acum si in cotidianul nostru, o fotografie-document unica, care reprezinta un grup de romani ardeleni ce au emigrat in America, la inceputul anilor 1900.

Rușii au arestat-o pe balerina Xenia Karelina „sub suspiciunea de tradare”. Tanara este cetațean american VIDEO

16:31, 21.02.2024 - Kseniya Karelina risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la 20 de ani dupa ce a fost arestata in Rusia pentru presupusa sa implicare in donații catre o organizație de caritate care sprijina efortul de razboi din Ucraina.

Razboi in Ucraina, ziua 722. SUA nu vor renunța la susținerea Ucrainei, afirma secretarul american al Apararii

00:10, 15.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 722. Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a declarat ca SUA nu vor renunța la susținerea Ucrainei chiar daca administrația președintelui Joe Biden a ramas fara bani pentru Kiev.

Un automarfar a luat foc pe DE 87. Traficul este blocat

21:10, 14.02.2024 - Un automarfar a luat foc pe DE 87. Traficul este blocat Un automarfar a luat foc in mers pe DE 87, miercuri, pe centura ocolitoare a municipiului Braila, informeaza Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Politiei Romane.TIR-ul implicat in evenimentul rutier estre inmatriculat in…


Ce parere ai despre aceasta stire?