Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ediția a cincea a Serbărilor Zăpezii de la Domeniul Schiabil Şureanu, AMÂNATĂ, din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Publicat:

la Domeniul Schiabil Șureanu, care in acest an au ajuns la editia a cincea, au fost amanate. Evenimentul trebuia sa aiba loc in weekend, insa condițiile meteo și a temperaturile ridicate au pus „bete in roate” organizatorilor. Oamenii care și-au facut planuri sa iși petreaca weekendul la Șureanu pentru a participa la Serbarie […]

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se amana Serbarea Campeneasca organizata de Primaria si Consiliul Local Cumpana, judetul Constanta

14:06, 30.04.2024 - Edilulul de la Cumpana a facut un anunt de ultim moment Este vorba despre Serbarea Campeneasca organizata de Primaria si Consiliul Local Cumpana. Din cauza conditiilor meteo actuale si a prognozei zilei de maine, suntem nevoiti sa amanam Serbarea Campeneasca organizata de Primaria si Consiliul Local…

Finalizarea lucrarilor la stația de metrou Piața Unirii 2 se amana, din cauza condițiilor meteo

12:51, 26.04.2024 - Lucrarile la statia de metrou Piata Unirii 2, accesul C, iesirea spre Hanul lui Manuc, se vor prelungi pana pe 10 mai, din cauza conditiilor meteo nefavorabile din ultima perioada, a anuntat Metrorex.

Lucrarile la stația de metrou Piața Unirii 2 vor fi prelungite din cauza condițiilor meteo

12:35, 26.04.2024 - Lucrarile la stația de metrou Piața Unirii 2, accesul C, ieșirea spre Hanu′ lui Manuc, se vor prelungi pana in 10 mai, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile din ultima perioada, a anunțat vineri Metrorex.

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Cluj - Fenomen meteo extrem de rar! Seamana cu o tornada, dar este cu totul altceva - FOTO

13:40, 05.04.2024 - Un nor cu o forma speciala a fost surprins in fotografii de clujeni vineri dimineața. Oamenii au crezut ca inițial este vorba despre un incendiu, dar de fapt este vorba despre un nor nicovala și nu de o tornada cum au crezut mulți.Norul tip "nicovala" sau "palnie" se formeaza in urma actiunii curentilor…

Cinci lucruri despre fumat pe care probabil nu le cunoșteai

13:30, 14.03.2024 - Este cunoscut faptul ca fumatul este extrem de daunator, iar anual mai mult de 8 milioane de persoane in intreaga lume mor din cauza acestui viciu. Cea mai buna alegere pentru o persoana care fumeaza este sa renunțe complet la tutun și nicotina. Și totuși in pofida informațiilor și studiilor accesibile,…

Criza in Barcelona, din cauza secetei extreme: Oamenii sunt amenințați cu amenzi daca folosesc prea multa apa

23:31, 29.02.2024 - Autoritațile din Barcelona au trimis 24.000 de somații locuitorilor care „consuma cantitați excesive de apa”, pe fondul secetei extreme cu care se confrunta Spania, transmite euronews.com.

Marele prezentator de la Pro TV care a fost dat afara din cauza crizei. Se intampla in urma cu ceva ani: „Eram a cincea roata de la caruta”

10:05, 19.02.2024 - Toata lumea se uita astazi la emisiunile difuzate de PRO TV, dar poate sunt puțini cei care-și mai aduc aminte de Mihai Calin, marele prezentator de la Pro TV care a fost dat afara din cauza crizei.


Ce parere ai despre aceasta stire?