Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Economistul șef al BNR: Cei care solicită creșteri de salarii, că tot e an electoral, își închipuie că la anul factura va fi achitată de alții?

Publicat:
Economistul șef al BNR: Cei care solicită creșteri de salarii, că tot e an electoral, își închipuie că la anul factura va fi achitată de alții?

Cei care solicita creșteri de salarii, ca tot e an electoral, iși inchipuie ca nu tot ei vor plati anul viitor nota de plata? Spera ei ca la anul nota de plata va fi achitata de alții? Asta e intrebarea mea. Deci, a cere acum nu știu ce mariri, cand toata lumea știe foarte bine ca la anul va veni nota de plata…Sa adancești acum dezechilibrele mi se pare o speranța deșarta ca va veni altcineva sa plateasca și ca tu vei scapa de nota de plata, a avertizat joi economistul șef al BNR , la Cpnferința anuala a Asociației Analiștilor Financiari Bancari din Romania.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Valentin Lazea, BNR: ”Bugetarii care cer creșteri de salarii in an electoral cred ca factura va fi achitata de alții la anul? Va veni nota de plata”

14:00, 17.05.2024 - Cererile de majorari de salarii ale romanilor și facilitațile fiscale date in an electoral vor veni pe nota de plata de anul viitor, a atras atentia economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Valentin Lazea.

„Bugetarii care cer creșteri de salarii in an electoral cred ca factura va fi achitata de alții la anul?”

09:31, 17.05.2024 - Valentin Lazea, economistul-șef al BNR, a avertizat ca adancirea dezechilibrelor fiscale prin solicitarea de facilitati ar putea avea la baza o speranta desarta ca altcineva va achita nota de plata.

Romania ocupa o pozitie macroeconomica periferica in OCDE; trei mituri urbane au adus tara in aceasta situatie

23:00, 16.05.2024 - Romania ocupa o pozitie macroeconomica periferica in Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE), de vina fiind trei mituri urbane care au dus tara in aceasta situatie, cum ar fi cresterea economica peste potential sau modelul de crestere economica bazat pe consum si nu pe export, a…

Topul celor mai mari și celor mai mici salarii in Romania

06:36, 02.04.2024 - Salariul mediu net a ajuns, in luna ianuarie a acestui an (ultima luna pentru care exista raportari) la 4.859 lei, in scadere cu 220 lei (-4,3%) fața de luna decembrie 2023, potrivit datelor la Institutul Național de Statistica (INS). Comparativ cu...

Valentin Lazea, BNR: „Nu va mai așteptați sa va creasca nivelul de trai”

10:25, 26.03.2024 - Economistul șef al BNR, Valentin Lazea, a declarat ca „de doi ani de zile bancile centrale practica dobanzi real pozitiv, ceea ce va face un iad din viața datornicilor”. Acesta a indemnat romanii sa nu mai aștepte sa creasca nivelul de trai, ci sa apeleze la alte soluții, precum refolosirea unor lucruri…

Mediul de business solicita statului roman sa amane aplicarea amenzilor privind e-Factura. Infrastructura digitala de la ANAF e la pamant.

15:00, 14.03.2024 - Mediul de afaceri din Romania cere o amanare de minim sase luni pana cand infrastructura digitala de la ANAF va fi functionala complet. Sistemul RO e-Factura a generat cel mai mare haos din ultimul deceniu in mediul antreprenorial.  Prin erorile in lanț din acest sistem prost organizat, statul roman…

PMP Filiala Maramureș: “Partidul Comasat Roman ne ingradeste drepturile electorale! PMP solicita modificarea Ordonantei privind comasarea alegerilor pentru ca este discriminatorie si abuziva”

12:41, 12.03.2024 - Ordonanta privind comasarea alegerilor calca in picioare democrația romaneasca, drepturile cetațenilor si ingradeste drepturile unui partid cu reprezentare in Parlamentul European. PMP Filiala Maramureș a depus astazi la Institutia Prefectului Judetului Maramures un memoriu prin care solicita sesizarea…

Amenzi e-Factura | Șeful IMM-urilor nu crede ca se aplica din aprilie: „Fa-ți intai curat in curtea proprie și apoi cere”

06:35, 06.03.2024 - Antreprenorii romani care nu au reușit inca sa implementeze sistemul RO e-Factura ar putea sa fie scutiți de amenzi chiar dupa depașirea termenului din aprilie, este de parere Florin Jianu, președinte al Consiliului Național al Intreprinderilor Private Mici și Mijlocii din Romania. Mai mult decat…


Ce parere ai despre aceasta stire?