Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

E din nou scandal în familia Mădălinei Manole! Fratele regretatei artiste a dezvăluit totul! Ce s-a furat de la mormântul cântăreței

Publicat:

Au trecut opt ani și o luna de zile de cand a fost gasita moarta in propria locuința, iar acum fratele regretatei artiste a dezvaluit ca de la mormantul acesteia au fost furate mai multe lucruri. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Drama fara margini in familia unui barbat. Robert a fost spulberat de o mașina acum patru luni: „Nici acum nu știm cine e autorul”

20:40, 18.04.2024 - Fratele lui Flori a fost spulberat in urma cu patru luni de un șofer care ar fi incurcat frana cu accelerația. Barbatul a fost lovit din plin, iar de atunci este in continuare in stare grava la spital.

Familia soților uciși in Bran, amenințata de tatal criminalului. Conflictul continua și la un an de la tragedie: ”O sa ajung langa fratele meu”

11:10, 04.04.2024 - Cazul crimei sangeroase din Bran continua cu dezvaluiri halucinante! In urma cu un an, Nicu și Alexandra au fost uciși de un vecin. La mai bine de un an distanța, se pare ca acest conflict continua. Familia victimelor ar fi fost amenințata cu moartea de tatal criminalului.

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.

Cum arata mormantul lui Gabi Stangau la o luna de cand a murit. Mama lui a fost la locul de veci al violonistului: „Te voi iubi etern” / FOTO

09:45, 18.03.2024 - Familia lu Gabi Stangau trece prin momente grele la o luna de cand violonistul a murit. Mama lui, Livia, este distrusa de durere și cu greu iși revine din șocul pierderii, iar ieri, a fost la mormantul fiului ei.

Scandal la Arsenal - Porto » Acuzație frontala: „Arteta mi-a injurat familia”

08:25, 13.03.2024 - Sergio Conceicao, antrenorul lui Porto, l-a acuzat pe Mikel Arteta, omologul de la Arsenal, ca i-a injurat familia, la finalul returului din optimile Champions League. „Tunarii” au avut 1-0 dupa 120 de minute (0-1 in tur), iar meciul a ajuns la penalty-uri, unde aceștia au caștigat cu 4-2. ...

„Eu nu cred ca ea a fost fericita”. Dezvaluiri uimitoare ale Sandei Ladoși despre Madalina Manole, la 14 ani de la moartea „Fetei cu parul de foc”

20:25, 11.03.2024 - In urma cu 14 ani, Romania a fost zguduita de vestea morții Madalinei Manole, cunoscuta drept ”fata cu parul de foc”, care s-a sinucis folosind o substanța toxica, lasand in urma un copilaș de doar un an. Sanda Ladoși, colega de scena și prietena apropiata a artistei, a fost profund marcata de aceasta…

Copila de la „Romanii au talent” care l-a impresionat pana la lacrimi pe fratele Madalinei Manole VIDEO

13:11, 10.03.2024 - Ediția din data de 8 martie a emisiunii de la Pro TV „Romanii au talent” a fost una plina de emoție. Marian Manole, fratele solistei Madalina Manole, a fost surprins pana la lacrimi de vocea unei fetițe, Rebeca Rizea.

De ce Rita Sumayla, fiica regretatei artiste Rona Hartner, nu vrea sa viziteze mormantul mamei sale: „Ii e greu”

14:41, 22.02.2024 - Rona Hartner s-a stins din viața pe 23 noiembrie 2023, la varsta de 50 de ani, intr-o clinica din Franța, dupa o lupta cu cancerul care recidivase. Regretata actrița a fost inmormantata la Cimitirul Bellu Catolic din Capitala. Iata de ce Rita vine nu ii viziteaza prea des mormantul mamei sale!


Ce parere ai despre aceasta stire?