Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dusmanii fertilitatii masculine

Publicat:

Tulburarile de somn pot reduce drastic fertilitatea masculina, avertizeaza oamenii de stiinta în urma unui studiu recent.
Barbatii care nu reusesc sa doarma pe timpul noptii au un risc cu 30% mai ridicat sa fie diagnosticati cu probleme cand vine vorba de cantitatea si calitatea spermei.

In cadrul cercetarii, specialistii au examinat peste 1.000 de barbati, de la sfarsitul perioadei de adolescenta pana în momentul plecarii în armata.

Ei au completat mai multe chestionare legate de obiceiurile lor zilnice, tulburarile de somn, dar au dat pentru analizare…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jumatate din barbații de peste 50 de ani se confrunta cu marirea prostatei. Ce recomanda specialiștii

12:20, 16.06.2024 - Unul din doi barbați care trec de 50 de ani sunt afectați de o anumita creștere a prostatei. Acest lucru se intampla pe fondul inaintarii in varsta și poate cauza probleme de urinare și afecteaza semnificativ calitatea vieții. Medicii de la Spitalul Clinic CFR din Timișoara vin cu indicații și recomandari.

Donarea de sange: Specialiștii spun ca „pomenile” ar putea afecta calitatea sangelui. „Mituim donatarii - daca dispar bonurile, unii vor uita ca exista”

06:35, 05.06.2024 - Lipsa de sange din sistemul sanitar romanesc a reprezentat tot timpul o problema, clasandu-ne la coada Europei in ceea ce privește numarul donatorilor. Pentru a incerca sa acopere necesarul de sange, Guvernul a introdus mai multe masuri prin care sa...

(P) De la birou la petrecere: Cum se alege incalțamintea barbaților in funcție de ocazie?

11:40, 29.05.2024 - Barbații nu au aceeași pasiune pentru pantofi pe care o manifesta femeile, insa exista cateva criterii de baza in alegerea incalțamintei, de care trebuie sa țina cont atunci cand iși construiesc ținuta. Barbatul modern este activ, cu o viața sociala cu evenimente diverse, la care trebuie sa participe…

Barbații vor botox și facelift. Care sunt cele mai cautate tratamente estetice masculine in 2024

10:25, 25.05.2024 - Ne aflam in mijlocul unei noi tendințe – ascensiunea tratamentelor estetice masculine. Barbații cauta in tratamentele cosmetice aceleași beneficii de care s-au bucurat femeile de-a lungul anilor.

Ministra Justiției, cu ochii pe procesul lui Pascu, dar 'cu mainile legate'. 'Cazul a zguduit increderea romanilor in calitatea justiției'

14:31, 10.05.2024 - Alina Gorghiu critica modul in care s-a derulat pana acum procesul in cazul șoferului drogat de la 2 Mai, Vlad Pascu, precizand ca acest caz a zguduit increderea romanilor in calitatea justiției.

REZULTATE IDENTIFICATE Transplanturile de organe au fost legate de modificari ale personalitații

09:25, 06.05.2024 - Specialiștii au constatat ca transplanturile de organe pot duce la consecințe surprinzatoare. Un nou studiu a relevat ca 89% din participanți au sesizat modificari in personalitatea lor. The post REZULTATE IDENTIFICATE Transplanturile de organe au fost legate de modificari ale personalitații first appeared…

Un nou proiect: Șoferii care comit infracțiuni rutiere și sunt filmați de alți participanți la trafic ar putea fi amendați!

22:31, 15.04.2024 - Potrivit unui nou proiect, șoferii care comit infracțiuni rutiere și sunt filmați de alți participanți la trafic ar putea fi amendați. Așadar, potrivit noului proiect, imaginile care surprind infracțiuni rutiere, filmate cu ajutorul telefoanelor mobile sau a camerelor de de bord ale celorlalți șoferi…

De ce barbații devin mai puțin fertili. Bacteria comuna care influențeaza calitatea spermei

13:25, 30.03.2024 - Un studiu recent realizat de departamentul de urologie al Universitații din California, Los Angeles (UCLA), a demonstrat ca un microb intestinal ar putea fi vinovat pentru problemele sistemului reproductiv masculin.


Ce parere ai despre aceasta stire?