Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Durere imensă la înmormântarea Mihaelei Adriana Fieraru! Părinții se învinovățesc pentru moartea ei! Ce i-au spus fratelui ei mai mic este sfâșietor! „El crede că…”

Publicat:

, fetița in varsta de 11 ani din Gura Șuții, Dambovița, care a fost ucisa de olandezul , a fost inmormantata, joi, in prezența a sute de oameni. Parinții copilei se invinovațesc pentru moartea ei și i-au spus ceva sfașietor fratelui ei mai mic, pentru a-l feri de o trauma.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soacra lui Tzanca Uraganu este impietrita de durere! Ce mesaj a postat Geta, dupa moartea nepotului ei: „Drum bun...” / FOTO

14:30, 30.04.2024 - Clipe ingrozitoare in familia lui Tzanca Uraganu! Soacra manelistului, Geta, este impietrita de durere de cand nepotul ei a murit. Ce mesaj a postat pe o rețea de socializare in amintirea lui Lucas.

Scandal in familia lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt! Narcisa i-a acuzat pe parinții lui ca nu i-au platit inmormantarea: ”Sa justifice...” / FOTO

15:25, 16.04.2024 - Este scandal intre familia lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, și Narcisa, fosta iubita a baiatului. Tanara i-a acuzat pe parinții lui ca nu i-au platit inmormantarea, dupa ce tatal sau a acuzat-o ca a strans donații pentru familia lui, pe care nu le-au primit de la ea.

Cine este Robert, asistentul medical care s-a stins din viata sub ochii sotiei. Tanarul lucra la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Targoviște / FOTO

11:25, 02.04.2024 - Moartea lui Robert a șocat o țara intreaga. Asistentul medical din Dambovița a decedat sub ochii soției și a copilului, la varsta de doar 30 de ani. Iata care a fost cauza morții acestuia, de fapt!

Verișoara Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, mesaj sfașietor dupa moartea fratelui ei. Eduard avea doar 15 ani: ”Vei ramane...”

16:45, 30.03.2024 - Familia Andreei Morega trece prin cea mai grea incercare a vieții. La o zi dupa ce studenta de 21 de ani a fost condusa pe ultimul drum, verișorul ei, Eduard, s-a stins din viața pe patul de spital. Sora lui este devastata de durere și a transmis un mesaj sfașietor.

Mesaje de durere, dupa moartea Andreei, studenta din Timișoara ucisa de iubitul ei! Tanara de 21 de ani a fost gasita injunghiata in apartament / FOTO

14:10, 23.03.2024 - Andreea și-a gasit sfarșitul la varsta de 21 de ani, dupa ce a fost ucisa cu sange rece de propriul ei iubit. Mesaje de durere in memoria studentei la Medicina. Tanara a fost descoperita injunghiata.

Surorile lui Gabi Stangau, distruse de durere la o luna de la moartea violonistului: „Ce dor imi e sa te mai vad...”. Cum vrea familia sa ii pastreze vie amintirea

09:35, 20.03.2024 - A trecut mai bine de o luna de cand Gabi Stangau și-a gasit sfarșitul intr-un mod tragic. Familia lui trece prin momente cumplite de cand violonistul a murit, iar apropiații vor sa ii pastreze vie amintirea.

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Un bebeluș a fost decapitat la naștere, spitalul a incercat sa mușamalizeze situația. Legiștii au stabilit acum ce s-a intamplat

09:16, 08.02.2024 - Moartea unui bebeluș din statul american Georgia, care a fost decapitat in timpul nașterii, a fost considerata omucidere de catre medicii legiști, scrie BBC. Parinții au dat in judecata spitalul anul trecut, dar medicii au negat acuzațiile.


Ce parere ai despre aceasta stire?