Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După vara cu 100 de prieteni, dansul e la putere! Baletul Furnix Team se pregătește de cel mai nou sezon "Te cunosc de undeva!"

Publicat:

Sunt plini de viața, efervescenți, mereu activi și puși pe glume, dar mai ales pe dans. In vara cu 100 de prieteni, de la Antena 1, s-au alaturat și cei de la Furnix Team, baletul emisiunilor tale preferate.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noaptea Tarziu se reunește pe scena Te cunosc de undeva, intr-un moment desprins din basme. Emi: „Copilul meu interior este foarte, foarte fericit cu acest moment!”

00:31, 27.04.2024 - Ediția cu numarul unsprezece Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, aduce pe scena spectaculosului show al transformarilor un moment desprins din basme. Astfel, Emi și Cuza, alaturi de colegul lor din Trupa Noaptea Tarz

Aseara, la Antena 1, cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, lider de audienta pe toate segmentele de public

10:01, 21.04.2024 - Aventura transformarilor a continuat aseara la Antena 1, cu personaje pe masura concurentilor, muzica live și multa voie buna. Cea de-a zecea gala a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost caștigata aseara de catre Jo si Liviu, cu o super transformare si o piesa in limba finlandeza.

Connect-R fata ȋn fata cu...Connect-R sambata, la Te cunosc de undeva! „Relu, vei avea ocazia sa vezi cea mai buna varianta a ta”

11:21, 11.04.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, ȋl va pune pe unul dintre concurentii sezonului 20 al transforming show-ului ȋntr-o situatie inedita.

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. „In sfarșit un moment slab!”. Cum au fost jurizați Florin Ristei și Ilona Brezoianu / VIDEO

21:20, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat in Pedro Capo & Farruko și au interpretat celebra melodie „Calma”. Iata cum au fost jurizați cei doi concurenți!

Emi și Cuza, transformare fara precedent la „Te cunosc de undeva!”: „E clar cel mai greu moment al nostru din toate sezoanele”

10:31, 28.03.2024 - Emi și Cuza fac spectacol la „Te cunosc de undeva!” și au pregatit un spectacol impresionant pentru telespectatori. Baieții de la „Noaptea Tarziu” au trecut printr-o experiența de neuitat in show-ul de la Antena 1.Cea de-a șaptea gala „Te cunosc de undeva!”, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la…

Te cunosc de undeva. Jo și Liviu Teodorescu au dat din casa! Ce spun despre primele personaje din noul sezon al emisiunii / VIDEO

14:01, 20.02.2024 - Jo și Liviu Teodorescu au dat din casa! Cei doi concurenți au vorbit despre primele personaje din noul sezon al emisiunii de la Antena 1. Iata ce declarații au facut cei doi artiști despre emisiune!

Alexia și Dima, moment amuzant la Te cunosc de undeva! Dima: „Nu puteam sa cred ca mi se intampla si mie!”

11:50, 09.02.2024 - Te cunosc de undeva!, unul dintre cele mai longevive talent show-uri din Romania, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, in fiecare sambata, de la 20.00. Printre cele 8 echipe de artisti ce au spus „DA” transformarilor in cadrul celebrului show se numara echipa formata din Alexia…


Ce parere ai despre aceasta stire?