Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După lovitura de răsunet din Liban, armata israeliană anunță asasinarea unei 'figuri centrale' a Hamas în Siria

Publicat:
După lovitura de răsunet din Liban, armata israeliană anunță asasinarea unei 'figuri centrale' a Hamas în Siria

Armata israeliana a anuntat luni ca a ucis o figura importanta a Hamas in Siria, responsabila pentru tirurile de rachete inspre Israel de pe teritoriul sirian, intr-o declaratie rara privind operatiunile sale in Siria, informeaza AFP, conform Agerpres.

a fost ucis in , a spus armata, o localitate siriana situata in apropiere de Golan-ul sirian, ocupat de Israel, si de granita cu Liban, intr-o regiune aflata sub controlul regimului de la Damasc. "Era o figura centrala, responsabila pentru rachetele lansate catre Israel de Hamas de pe teritoriul sirian in ultimele saptamani",…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata israeliana mobilizeaza doua divizii de rezervisti pentru noi operatiuni in Gaza

20:20, 14.04.2024 - Armata israeliana anunta ca va chema in curand doua divizii de rezervisti pentru operatiunile din Gaza, unde desfasoara un razboi impotriva gruparii militante islamist Hamas, potrivit Reuters.

Razboiul dintre Israel și Hamas: Armata israeliana s-a retras de la complexul hospitalier Al-Chifa din Gaza

15:26, 02.04.2024 - Lovitura data de israelieni consulatului iranian de la Damasc. Guvernul israelian interzice Al Jazeera Razboiul dintre Israel și combatanții islamiști ai Hamas continua, este insa departe realizarea unui nou acord de incetare a focului care sa duca la eliberarea ostaticilor și accesul in siguranța al…

"Proiect-pilot" al armatei israeliene pentru distribuirea de ajutoare umanitare in nordul Fasiei Gaza

05:55, 13.03.2024 - Camioane cu ajutoare umanitare au patruns marti in nordul Fasiei Gaza, amenintata de foamete, ca parte a unui "proiect-pilot" al armatei israeliene, a anuntat aceasta miercuri dimineata, informeaza AFP, citat de AGERPRES. "In conformitate cu directivele guvernamentale, sase camioane care transportau…

Armata israeliana nu gasește ostatici in Khan Yunis și crede ca Hamas i-a dus in Rafah

17:00, 22.02.2024 - In momentul in care armata israeliana a finalizat preluarea operaționala a orașului Khan Yunis din Fașia Gaza, sursele au confirmat ca Tzahal nu a gasit ostatici acolo, deși a descoperit mai multe tuneluri speciale cu cuști in care erau ținuți ostatici, scrie „Jerusalem Post“.

Armata israeliana a anunțat eliberarea a doi ostatici ținuți de Hamas

11:40, 12.02.2024 - Intr-o operațiune militara eroica, doi ostatici israelieni, Fernando Simon Marman (60 de ani) și Norberto Louis Har (70 de ani), au fost salvați din Gaza noaptea trecuta de catre Israel Defense Forces. Ei au fost rapiți de Hamas pe 7 octombrie din kibbutz-ul Nir Yitzhak. Forțele de Aparare Israelului…

Armata israeliana sustine ca a atacat peste 50 de tinte Hezbollah in Siria si 3.400 in Liban incepand din octombrie

22:05, 03.02.2024 - Armata israeliana a sustinut sambata ca a atacat peste 50 de tinte legate de Hezbollah in Siria de la inceputul razboiului in octombrie impotriva miscarii islamiste palestiniene Hamas in Fasia Gaza, relateaza AFP si Reuters.

Armata israeliana vrea sa-si extinda operatiunile in Rafah pentru a "elimina orice terorist care incearca sa faca rau"

07:40, 02.02.2024 - Fortele de Aparare Israeliene (IDF) doresc sa isi extinda lupta impotriva gruparii militante palestiniene Hamas in partea cea mai sudica a Fasiei Gaza, potrivit informatiilor aparute in presa israeliana de joi.

Armata israeliana recunoaște ca a inundat tunelurile Hamas de sub Fașia Gaza

23:00, 30.01.2024 - Armata israeliana a recunoscut marti ca a inundat tunelurile folosite de miscarea islamista palestiniana Hamas in Fasia Gaza pentru a le „neutraliza”. Cu toate acestea, IDF spune ca s-a asigurat ca nu compromite accesul la apa potabila al populatiei civile, relateaza AFP, preluata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?