Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După ce s-a făcut de râs cu Lugano, FCSB poate juca în primăvară cu Milan, Arsenal sau Atletico

Publicat:

FCSB s-a facut de ras in ultimul meci din grupe si dupa infrangerea cu Lugano a ajuns sa termine grupa pe locul doi. In aceste conditii, bucurestenii pot da la tragerea la sorti de una dintre fortele Europei, precum Milan, Arsenal sau Atletico Madrid. Astfel, terminand grupa pe locul doi, bucurestenii pot da in 16-imile competitiei peste una dintre cele patru echipe din Liga Campionilor cu cel mai bun punctaj. Ne referim aici la TSKA Moscova, Atletico Madrid, Leipzig si . Cu lusitanii, cei de la FCSB au jucat in preliminariile , fiind eliminati in play-off.…

Citeste articolul mai departe pe ziartop.ro…  

Sursa articol: ziartop.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gian Piero Gasperini a explicat detaliul tactic cu care i-a dat „șah-mat” lui Xabi Alonso in finala Europa League: „Știam asta!”

09:00, 23.05.2024 - Gian Piero Gasperini (66 de ani) și-a elogiat elevii dupa ce Atalanta a dispus de Bayer Leverkusen, scor 3-0, in finala Europa League, și a obținut primul trofeu european din istoria clubului din Bergamo. Gasperini a subliniat ca performanța gruparii pe care o pregatește a fost impresionanta pe parcursul…

Europa League: Atalanta vs Leverkusen - Finala-spectacol la Dublin

12:01, 22.05.2024 - Atalanta - Leverkusen, meci contand pentru finala editiei 2023-2024 din Liga Europa, este programat, miercuri, 22 mai, de la ora 22:00, pe Aviva Stadium din Dublin, si va fi transmis in direct de Pro Arena.

Suporter arestat dupa manifestari animalice și saluturi naziste in semifinala Europa League

15:00, 03.05.2024 - Vineri dimineața, poliția din Marsilia a confirmat ca l-a arestat pe unul dintre fanii lui Atalanta BC, acuzat ca a facut salutul nazist și a imitat sunete de maimuța in timpul semifinalei din Europa League cu Olympique de Marseille, incheiata cu scorul de 1-1.

Performanța pentru fotbalul italian. Cite echipe va avea in Liga Campionilor

16:05, 19.04.2024 - Italia si-a asigurat matematic, joi, al cincilea loc in sezonul viitor al Ligii Campionilor, dupa ce Atalanta si Fiorentina s-au calificat in semifinalele Europa League si respectiv Conference League. Gratie punctelor cucerite de echipele italiene in fazele superioare ale cupelor europene, Italia a…

Italia si-a asigurat al cincilea loc in Liga Campionilor

10:05, 19.04.2024 - Italia si-a asigurat matematic, joi, al cincilea loc in sezonul viitor al Ligii Campionilor, dupa ce Atalanta si Fiorentina s-au calificat in semifinalele Europa League si respectiv Conference League, scrie EFE.

Europa League: Liverpool și AC Milan, eliminate in sferturi – Duelurile din semifinale

00:00, 19.04.2024 - AC Milan și Liverpool au parasit joi acest sezon al cupelor europene, dupa ce au fost eliminate din sferturile de finala ale Europa League. AS Roma, Atalanta și Leverkusen sunt primele echipe calificate in semifinale.

Sporting Lisabona și Atalanta au remizat in primul meci din optimile Europa League

23:20, 06.03.2024 - Atalanta a dominat in marea majoritate a timpului prima manșa din optimile de finala ale Europa League cu Sporting, miercuri seara. In cele din urma, italienii au trebuit sa se mulțumeasca cu o remiza 1-1 in Portugalia.

Maurizio Sarri pleaca la vara! Cu cine a intrat in conflict

21:05, 29.02.2024 - Corriere dello Sport scrie ca antrenorul Maurizio Sarri este la cuțite cu patronul Claudio Lotito și ca desparțirea nu mai poate fi evitata. Lazio este in carți pentru „sferturile” Ligii Campionilor, dupa 1-0 cu Bayern, in prima manșa a „optimilor”. Insa in campionat sufera. ...


Ce parere ai despre aceasta stire?