Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După cazul de la Constanța, încă o femeie a murit: A căzut de la etajul 3

Publicat:

O femeie din municipiul a murit marti seara dupa ce a cazut din balconul locuintei, de la etajul trei al unui bloc, a informat purtatorul de cuvant al ISU Maramures, .

"La fata locului s-a deplasat echipajul TIM SMURD si . Din pacate, persoana a decedat in urma impactului cu solul", a spus , scrie agerpres.ro.

La locul producerii accidentului se afla echipaje al politiei pentru a cerceta cauzele evenimentului.

Citește și: CTP: ‘Nu-mi pare rau ca Simona a pierdut in fața unei intinerita cu cațiva ani’ .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

ULTIMA ORA - Un barbat a murit, dupa ce a cazut de la aproximativ 25 de metri, in orașul Ovidiu (video)

11:45, 07.05.2024 - Un barbat a murit, marti, in judetul Constanta, dupa ce a cazut de la aproximativ 25 de metri, de pe podul care trece peste Canalul Poarta Alba – Midia Navodari, in orasul Ovidiu, potrivit News.ro.

Un preot din Constanța a refuzat sa spovedeasca o femeie in varsta de 87 de ani. Motivul i-a surprins pe mulți

16:30, 24.04.2024 - Arhiepiscopia Tomisului a anuntat ca face cercetari, dupa ce un preot din Constanța a refuzat sa spovedeasca o femeie in varsta de 87 de ani. Cazul a ajuns și in analiza Corpului de inspectie bisericeasca.

O femeie a scapat cu viața dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc din Barlad. Nu știe ce s-a intamplat

14:00, 14.04.2024 - O femeie a cazut, sambata, 13 aprilie, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui. Victima a fost gasita de echipajul medical cu multiple leziuni, insa constienta. Femeia nu le-a putut spune medicilor ce anume s-a intamplat.

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Tragedie in București. O femeie a murit, dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc

10:30, 08.04.2024 - O femeie de 31 de ani a murit, luni, dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc din Capitala. Politistii incearca sa stabileasca acum ce s-a intamplat. Potrivit unor surse judiciare este vorba despre o femeie, nascuta in Iran, care a cazut de la etajul 11 al unui bloc de pe Bulevardul […] The post…

O fata a cazut de la etajul 8 in timpul unei petreceri și a murit

17:10, 07.04.2024 - O fata de 15 ani din Brașov a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc, de la balconul unui apartament in care era o petrecere. Polițiștii ancheteaza acum daca fata s-a aruncat singura sau a fost aruncata de la balcon. Poliția Brașov a fost sesizata duminica, la ora 2.00, printr-un […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?