Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dumitru Dragomir aruncă în aer divorțul Prodan - Reghecampf: SE VOR ÎMPĂCA în curând

Publicat:

Divorțul anului in Romania aduce noi ipoteze palpitante. Laurențiu Reghecampf a anunțat ca a depus actele de divorț. Acesta se desparte de dupa o casnicie de 15 ani, al carei rod este Bebeto, Laurențiu Junior. Micuțul sufera cel mai tare din cauza desparțirii, spune mama lui, care se ține tare pe poziții și posteaza clipuri in care afirma ca este bine. , fostul șef al LPF, e convins ca povestea de amor dintre cei doi e departe de a fi gata și spune ca se vor impaca, deși presa scrie ca amanta lui Reghe, , ar fi insarcinata.

Parerea mea este…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se contruiește o noua autostrada in Romania: va arunca in aer turismul din țara noastra/ Galerie Foto

22:06, 23.04.2024 - Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu, arata faptul ca a fost trimisa Agenția Naționala pentru Achiziții Publice ANAP documentația de atribuire pentru proiectarea și execuția Altenativei Techirghiol, denumita și Autostrada Litoralului. Noua autostrada, cu o lungime…

Cum iși alinta Anamaria Prodan iubitul. „Lumea o sa ma judece. Este o minune lasata de Dumnezeu pe pamant”

13:20, 21.04.2024 - Anamaria Prodan traiește cea mai frumoasa perioada din viața ei, dupa divortul de Laurentiu Reghecampf. Impresara are de cateva luni o relație cu Ronald Gavril, locuiesc deja impreuna și se inteleg de minune.In ediția de aseara a emisiunii „Prodanca. Punct și de la capat”, a fost difuzat un moment de…

EXCLUSIV. Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc in divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Declarații exclusive!

15:00, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Deși ambii iși doresc sa divorțeze unul de celalalt, se pare ca mai au de așteptat! Anamaria Proban a cerut audierea Corinei Caciuc in procesul de divorț! Vedeta a facut declarații exclusive despre ce urmeaza sa se intample in instanța!

Laurențiu Reghecampf s-a dezlanțuit și o distruge pe Anamaria Prodan! O acuza ca l-a inșelat continuu cu Dan Alexa!

13:45, 07.04.2024 - Antrenorul roman nu a mai suportat sa fie calcat in picioare de cea care i-a fost soție timp de 16 ani și s-a dezlanțuit! Reghecampf o acuza pe Anamaria Prodan ca l-a inșelat tot timpul in timpul casniciei, iubind un alt barbat!CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE ULUITOARE!

Anamaria Prodan, plina de nervi pe strada, in Las Vegas. Cum a pus-o la punct Bebeto: „Zici ca te cerți cu umbra ta”

16:46, 05.03.2024 - Anamaria Prodan a rabunit in plina strada, nemulțumita ca trebuie sa stea la coada pentru a face turul orașului Las Vegas. Cum a reacționat Bebeto, fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf, atunci cand impresara a vrut sa-și ceara banii inapoi.

Știrile Antena Stars. Sacrificiile pe care le face Laurențiu Reghecampf Jr. pentru o cariera de success. Cat de mult l-a ajutat Anamaria Prodan: ”Am un nutritionist” / VIDEO

15:05, 23.02.2024 - Fiul Anamariei Prodan este unul dintre cei mai urmariți și apreciați adolescenți din Romania și are o cariera de succes! Insa, nicio victorie nu vine fara sacrificii, astfel ca Bebeto a dezvaluit ce este nevoit sa faca pentru a avea succes. Iata cat de mult il ajuta Anamaria Prodan!

Anamaria Prodan, cadou emoționant din partea fiului ei. Ce a putut sa-i ofere Bebeto: „Vi se rupe sufletul”

12:00, 13.02.2024 - Anamaria Prodan a primit un cadou de suflet de la fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf. Vedeta a fost extrem de emoționata de gestul mezinului familiei și a fost surprinsa intr-o ipostaza in care nu a prea fost vazuta pana acum.

Anamaria Prodan iși urmarește copiii: „Ma duceam cu taxi dupa ei”. Cu ce se ocupa fetele impresarei

11:45, 11.02.2024 - Anamaria Prodan are trei copii, doua fete și un baiat, și intotdeauna și-a dorit ca aceștia sa stea departe de anturajele nepotrivite. Vedeta are grija ca Rebecca, Sarah și Bebeto sa nu fie influențați de cei din jurul lor.Din casnicia cu Tibi Dumitrescu, Anamaria Prodan are doua fete, pe Sarah și Rebecca,…


Ce parere ai despre aceasta stire?