Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dublă crimă în Vaslui. Doi bătrâni, soț și soție, au fost găsiți morți, în condiții înfiorătoare

Publicat:

O descoperire șocanta a avut loc intr-o localitate din Vaslui. Doi batrani, soț și soție, au fost gasiți morți, in condiții cumplite. Ucigașul lor este acum in libertate, iar vecinii traiesc cu spaima in suflet, temandu-se ca o tragedie i-ar putea lovi chiar pe ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire șocanta in portbagajul unei mașini! Doi copilasi, de 19 luni si 3 ani, au fost gasiți morti. Tatal lor i-ar fi injunghiat 

18:00, 13.04.2024 - Caz șocant! Un parinte și-ar fi injunghiat mortal cei doi copii, in varsta de 19 luni și 3 ani, iar apoi le-ar fi pus trupurile in portbagajul unei masini. Crima oribila s-ar fi petrecut dupa ce barbatul s-ar fi certat cu mama micuților. 

TRAGEDIE IN ANGLIA Mama romanca și fostul soț gasiți morți intr-o presupusa crima-sinucidere

11:15, 09.04.2024 - Tragedia a șocat comunitatea și investigațiile continua pentru a clarifica toate aspectele acestui eveniment tragic. The post TRAGEDIE IN ANGLIA Mama romanca și fostul soț gasiți morți intr-o presupusa crima-sinucidere first appeared on Informatia Zilei .

O crima infioratoare, urmata de sinucidere - intr-o familie de romani cu șase copii - a șocat Marea Britanie

23:00, 08.04.2024 - O romanca, mama a șase copii, 49 de ani, a fost gasita moarta impreuna cu fostul ei soț, 52 de ani, intr-o crima urmata de sinucidere pe o strada rezidențiala liniștita din Coventry, Marea Britanie. Vicala Gheorghe a fost gasita injunghiata vineri in locuința sa din Coventry. Poliția crede ca ea a fost…

TRAGEDIE Doi copii gasiți morți in casa, posibil intoxicați cu monoxid de carbon

10:41, 11.03.2024 - Autoritațile suspecteaza intoxicația cu monoxid de carbon drept cauza a tragediei The post TRAGEDIE Doi copii gasiți morți in casa, posibil intoxicați cu monoxid de carbon first appeared on Informatia Zilei .

Scene sinistre in Dolj: Doi soți au fost gasiți morți in casa!

15:25, 07.03.2024 - Doua persoane, sot si sotie, au fost gasiti decedati in casa, in judetul Dolj, politistii deschizand o ancheta in acest caz. Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Dolj au anuntat ca politistii au fost sesizati, joi, cu privire la faptul intr-o locuinta din Breasta se afla doua persoane…

Descoperire macabra in Dolj! Soț și soție, gasiți morți in casa

13:50, 07.03.2024 - Este ancheta in comuna Breasta, județul Dolj, dupa ce un barbat de 60 de ani și soția sa de 36 de ani au fost gasiți, joi, morți in locuința lor. Ancheta a fost preluata de un procuror criminalist.

Crima dubla la Sacele. Fiul a sunat la 112 sa anunțe ca și-a agresat parinții, dar aceștia erau morți

16:55, 07.02.2024 - Un tanar din orașul brașovean Sacele a sunat la 112 și a anunțat ca și-a agresat parinții. Cand au ajuns la fața locului, polițiștii au constatat ca parinții acestuia erau, de fapt, morți.

Doi batrani din Mures au fost gasiti morti in casa. Decesul, produs din cauza frigului

08:45, 27.01.2024 - Un barbat si o femeie, de 92, resepctiv 77 de ani, au fost gasiti morti in casa, vineri, 26 decembrie, in satul Campenita, judetul Mures, legistii stabilind ca decesul a survenit din cauza frigului si a unei usoare intoxicatii cu cu monoxid de carbon, a anunțat IPJ Mureș.Batranii au fost gasiți ieri,…


Ce parere ai despre aceasta stire?