Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama vieții lui Silviu Stănculescu, actorul care a iubit o singură femeie. Tragedia care l-a îngenuncheat

Publicat:

Se implinesc 92 de ani de la nașterea actorului , unul dintre cei mai iubiți artiști ai generației de aur a cinematografiei romanești. Puțina lume știe ca in tinerețe, artistul a trecut printr-o mare tragedie,

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Mitoșeru și Lucian Viziru, indragostiți de aceeași femeie. Regreta ca nu a fost sincer cu prietenul sau: “Marea greșeala a vieții mele”

09:40, 25.04.2024 - Mihai Mitoșeru s-a indragostit de iubita prietenului Sau, Lucian Viziru. Deși erau foarte apropiați, a ajuns sa ravneasca la femeia acestuia, dar niciodata nu i-a spus. Ce regreta acum cel mai mult și de ce niciodata nu i-a marturisit adevarul actorului. Ce femeie a iubit Mitoșeru in secret Mihai Mitoșeru…

FOTO Doi angajati ai DRDP Craiova, accidentați de un șofer de TIR. O femeie a murit, iar un barbat a ajuns la spital

09:01, 25.04.2024 - Doi angajați ai DRDP Craiova au fost accidentați de un șofer bulgar. O femeie a murit, iar un barbat a ajuns la spital. Accident grav de circulație petrecut miercuri dupa-amiaza pe DN6, in Dolj. Doi muncitori de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Craiova au fost accidentanți, dupa ce șoferul…

Șocant! Cat ruj inghite o femeie pe parcursul vieții?

18:16, 16.04.2024 - Intr-o epoca obsedata de alimentația sanatoasa, ne scapa un detaliu surprinzator. Rujul, produsul fidel al femeilor, se strecoara in dieta zilnica. Un studiu a dezvaluit cat ruj inghite o femeie pe parcursul vieții.

O femeie din satul Giurgești-Vulturești mama a 19 copii a primit Ordinul Eparhial ”Sfantul Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava”

20:45, 01.04.2024 - In contextul lunii martie, luna pentru viața, așa cum a fost declarata la nivelul Patriarhiei Romane, cu binecuvantarea Inaltpreasfințitului Parinte Arhiepiscop Calinic, Arhiepiscopia Sucevei și Radauților, prin Sectorul Catehizare, tineret și educație pentru viața, a organizat mai multe activitați…

Tragedia vieții posibilului nostru adversar la Euro: bunicul i-a ucis tatal, fratele mai mic a murit in accident, mama a fost rapusa de boala. „E greu sa mai supraviețuiești”

17:06, 20.03.2024 - Savo Milosevic, 50 de ani, legendarul atacant sarb, acum selecționerul Bosniei, și-a pierdut mama lovita de maladie, tatal ucis de bunic, unchiul și fratele in accidente rutiere. „E greu sa supraviețuiești dupa tot ce s-a intamplat". A ramas puternic afectat, dar a supraviețuit. # Și joi infrunta Ucraina…

Drama vieții actorului Costin Marculescu. Durerea imensa pe care a luat-o cu el in mormant: „A planuit totul”

12:11, 27.02.2024 - Moarte neașteptata a actorului Costin Marculescu in urma cu aproape 4 ani ani a dat la iveala o durere nemarginita cu care a trait in ultima perioada a vieții. Acesta a fost macinat de faptul ca luni de zile nimeni nu ii deschidea ușa, iar așa-zișii prieteni nu se deranjau sa-i dea un telefon.

Caz halucinant in Vaslui. O femeie a fost gasita moarta in casa amantului ei. Ar fi fost ucisa cu un topor

17:20, 12.02.2024 - Caz ingrozitor in Vaslui. O femeie a fost ucisa in timp ce se afla in casa amantului ei. Conform primelor informații, femeia ar fi fost omorata cu un topor. Tragedia s-a produs in urma cu o noapte, iar femeia a fost descoperita fara suflare.

Drama vieții lui Vladimir Gaitan, actorul care și-a așteptat moartea ani in șir: „Eram pregatit in fiecare zi s-o iau din loc”

15:20, 02.02.2024 - Unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei a fost macinat de o mare drama. La 40 de ani a fost diagnosticat cu o boala crunta de sange, iar acest lucru l-a facut sa traiasca pe muchie de cuțit. Lui Vladimir Gaitan i se spusese sa se pregateasca, pentru ca poate oricand sa moara.


Ce parere ai despre aceasta stire?