Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama unei soliste cunoscute din Iași! Fratele ei a dispărut fără urmă într-o zonă rău famată! Familia este disperată și se așteaptă la ce este mai rău! Tânărul a fost amenințat că va fi decapitat!

Publicat:

Un tanar plecat la munca in a disparut de doua saptamani. Poliția Marii Britanii a fost sesizata, insa familia nu a primit niciun raspuns. Baiatul intrase intr-un grup de barbați de etnie roma. Aceștia i-ar fi furat actele și cardurile și l-au amenințat ca il vor decapita daca spune Poliției. Un tanar in [...]

Citeste articolul mai departe pe vrn.ro…  

Sursa articol: vrn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Planul Rwanda, eșec rasunator: Mii de solicitanți de azil care urmeaza sa fie deportați din Marea Britanie au disparut

12:01, 30.04.2024 - Mii de solicitanți de azil care urmeaza sa fie deportați din Marea Britanie, in conformitate cu planul Rwanda, au disparut. Datele oficiale arata ca este vorba despre mai bine de jumatate din totalul celor care urmau sa fie trimiși in țara africana.

Acces Direct. Drama fara margini in familia unui barbat. Robert a fost spulberat de o mașina acum patru luni: „Nici acum nu știm cine e autorul”

20:40, 18.04.2024 - Fratele lui Flori a fost spulberat in urma cu patru luni de un șofer care ar fi incurcat frana cu accelerația. Barbatul a fost lovit din plin, iar de atunci este in continuare in stare grava la spital.

Poliția are nevoie de ajutor pentru a-l gasi pe David. Baiatul de 12 ani a disparut și familia il cauta cu disperare

22:30, 14.04.2024 - Un copil in varsta de 12 ani a plecat de acasa in cursul zilei de astazi și nu s-a mai intors. Familia nu mai știe nimic de minor și a alertat autoritațile. Poliția cere ajutorul romanilor pentru a-l gasi și a-l aduce in siguranța acasa.

Ce spune un localnic despre familia lui Radu Ayan, baiatul de doi ani disparut din Botoșani. A sarit in apararea parinților: „Cei care iși dau cu parerea...”

17:15, 18.03.2024 - Radu Ayan a fost cautat mai bine de 24 de ore de 200 de oameni, care s-au mobilizat in speranța ca baiatul va fi gasit in viața. Copilul se afla langa o manastire, iar ieri era supravegheat de bunica, in grija careia a ramas de cand familia lui a plecat in strainatate.

Acces Direct. Ioana iși cauta disperata fratele, dupa ce ar fi plecat din spital. A disparut dupa o noapte agitata

18:36, 15.03.2024 - Toader a fugit din spital unde a fost operat. Intr-o zi de luni, barbatul a fost supus intervenției, iar miercuri a disparut. De atunci, familia lui il cauta și spune ca este de negasit. Sora lui se teme ca ar fi putut pați ceva.

Și bogații mor: Șeful celei mai cunoscute dinastii bancare din Europa s-a stins la 87 de ani

17:05, 26.02.2024 - Bancherul britanic Jacob Rothschild, un membru senior al uneia dintre cele mai cunoscute dinastii bancare din Europa, a murit la varsta de 87 de ani, anunța familia sa. Familia, intr-o declarație pentru agenția de presa Asociația Presei din Marea Britanie, il numește pe Rothschild „o prezența uriașa…

Un baiat de 15 ani dat disparut s-a intors acasa dupa zece zile

09:15, 26.02.2024 - La data de 15 februarie, minorul ȘOVII EMANUEL COSTIN, de 15 ani, cu domiciliul in comuna Bustuchin, fara forme legale in orașul Bumbești-Jiu, a plecat in mod voluntar de la domiciliu. Polițiștii gorjeni au inceput sa il caute pe baiat. Acesta a aparut acasa duminica, dupa zece zile. Baiatul s-a prezentat…

Tanar din Rascruci, DISPARUT in Italia. Mesajul transmis de fratele sau – FOTO

17:50, 20.02.2024 - Un tanar in varsta de 28 de ani, din Rascruci, este disparut. Ultima data s-a putut lua legatura cu el pe 8 februarie 2024, cand se afla in zona Calabria din Italia. De atunci, nu se mai știe nimic de el. Cengeri Razvan are inalțimea aproximativa de 1,70 m, circa 85 kg, constituție atletica, fața ovala,…


Ce parere ai despre aceasta stire?