Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama neștiută a unei artiste de muzică populară! Suferința uriașă pe care o ascunde interpreta: "Am fost la un pas de depresie"

Publicat:

O artista de muzica populara vorbește despre suferința enorma pe care o ascunde. Cantareața a fost la un pas de depresie dupa ce a ramas singura. Mai mult, interpreta vorbește și despre relația pe care o are cu fratele sau, singura ruda pe care o are aproape.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tinerii artiști mureșeni. INTERVIU cu Madalina Rus, interpreta de muzica populara: „De mica imi placea sa imbrac costumul popular”

17:05, 22.04.2024 - Madalina Rus este o tanara interpreta de muzica populara in varsta de 26 de ani. Radacinile sale natale sunt din zona de campie a Mureșului, respectiv din localitatea Dambu, o frumoasa localitate care se afla la interferanța dintre județele Mureș, Cluj și Bistrița Nasaud. Provenind dintr-o familie modesta,…

Doliu uriaș in muzica populara din Romania. A murit o mare cantareața, avea doar 63 de ani

09:25, 09.03.2024 - Lumea folclorului este in doliu! O indragita cantareața de muzica populara de la noi din țara a decedat pe 7 martie 2024. Dorina Grad, doamna cantecului popular de pe Valea Someșului, s-a stins din viața la varsta de 63 de ani. A decedat Dorina Grad Interpreta de muzica populara Dorina Grad a decedat…

Sarbatoare pentru Maria Iliuț. Interpreta de muzica populara iși aniverseaza ziua de naștere

13:45, 23.02.2024 - Astazi, indragita interpreta de muzica populara Maria Iliuț implinește 69 de ani, noteaza Noi.md. Ea s-a nascut pe 23 februarie anul 1955 in satul Crasna, Bucovina, astazi Ucraina. Si-a facut studiile la Institutul de Arte „Gavriil Muzicescu” din Chișinau (1978-1984). Este solista a Ansamblului etnofolcloric…

Drama neștiuta a Ginei Pistol. De ce nu vorbește prezentatoarea TV despre mama ei

12:45, 23.02.2024 - Gina Pistol a cucerit telespectatorii cu energia ei pozitiva, frumusețea deosebita și entuziasmul molipsitor, insa puțini sunt cei care știu ca in spatele zambetului sau larg se ascunde o copilarie dureroasa. Prezentatoarea TV a trecut prin momente grele inca de cand era doar un bebeluș.

Cantareața de muzica populara, in doliu! Artista trece prin clipe grele, dupa ce tatal ei a murit

10:11, 07.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin clipe extrem de grele. Din pacate, tatal ei s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar vestea a picat ca un trasnet pentru artista. Acum ea se pregatește sa-și conduca parintele pe ultimul drum.

Prin ce a trecut Marcela Fota dupa moartea soțului ei. Durerea profunda ascunsa de cantareața de muzica populara

14:31, 05.02.2024 - Marcela Fota a vorbit despre situația dificila cu care s-a confruntat la scurta vreme dupa ce soțul ei s-a stins din viața. Mai precis, cantareața de muzica populara s-a trezit cu moștenitorii barbatului pe cap, din cauza averii. Iata ce a dezvaluit!


Ce parere ai despre aceasta stire?