Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama Ilincăi Vandici! N-a trecut nici acum peste moartea tatălui ei: ”Am intrat într-o depresie cruntă” Dezvăluiri cutremurătoare din viața ei

Publicat:

a trecut printr-o perioada extrem de grea atunci cand tatal ei a decedat, lasandu-i un gol in suflet. Prezentatoarea TV nu a trecut nici pana acum peste moartea tatalui ei și poarta zilnic aceasta durere in suflet. pare o femeie extrem de puternica și echilibrata psihic, in sufletul ei prezentatoarea emisiunii „” ascunde o mare durere. In cadrul „” Ilinca a declarat ca tatal ei s-a stins din viata in anul 2009, cand ea avea 21 de ani. Vestea a venit ca un traznet pentru intreaga familia. Chiar daca tatal ei era bolnav de 5 ani, tot spera…

Citeste articolul mai departe pe heynews.ro…  

Sursa articol: heynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lacrimi și durere dupa moartea Danei Rotariu! Au curs mesajele de suferința, dupa ce soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viața: ”Ai fost un om...”

19:35, 26.05.2024 - Este doliu in familia celebrului Iosif ROtariu! Soția lui, Dana Rotariu, s-a stins din viața in urma cu cateva ore, dupa o lupta cumplita cu boala. Pierderea ei a lasat in urma doar lacrimi și durere in familia lui. Mesajele de suferința au curs dupa vestea tragica!

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

Acces Direct. Minunea traita de Andreea Popescu dupa moartea tatalui sau! Cum i s-a schimbat viața vedetei: „Mi-am pus intrebari” / VIDEO

19:41, 03.05.2024 - Andreea Popescu a trecut printr-o schimbare radicala dupa ce tatal ei a murit, in urma cu 10 de ani. Vedeta a inceput sa-și puna mai multe intrebari cu privire la existența sa, motiv pentu care și-a gasit alinare in Divinitate.

Florin Piersic, dezvaluiri tulburatoare despre sora lui, care s-a stins din viața la doar 15 ani in urma unui incident dramatic: „Cea mai mare durere”

13:40, 22.04.2024 - In varsta de 88 de ani, indragitul actor clujean Florin Piersic a caștigat inimile publicului prin interpretarile sale autentice din numeroasele filme și piese de teatru in care a jucat. Puțini insa știu ca marele actor a avut o sora care a pierit in condiții dramatice. Lucica a fost, de fapt, protagonista…

Romanca din Israel, dezvaluiri cutremuratoare despre momentul in care țara a fost atacata de Iran. Oamenii se tem pentru viața lor: ”Nu se stie ce va fi”

17:00, 14.04.2024 - Atacul Iranului asupra Israelului a starnitt groaza in cazul oamenilor. O romanca din Israel a facut declarații despre ceea ce a trait in momentul in care s-a produs atacul. Oamenii se așteapta la scenarii de groaza in perioada urmatoare.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Cum a aflat fiul Ilincai Vandici despre divort. Vedeta de la Kanal D, dezvaluiri neasteptate: „Ce poate fi mai frumos de atat?”

00:15, 08.03.2024 - Ilinca Vandici a dezvaluit pentru prima data in spațiul public cum a decurs divorțul dintre ea și Andrei Neacșu pentru fiul lor, Zian. Prezentatoarea TV de la Kanal D a vorbit fara perdea despre durerea resimțita de micuțul baiat. A apelat la ajutorul unui specialist și a acționat intocmai cum i s-a…

Ilinca Vandici, noi dezvaluiri despre divortul dureros de Andrei Neacsu: „Stie el ce mi-a facut, mi-am dat voie sa dau cu pumnii in perna”

13:31, 06.03.2024 - Prezentatoarea emisiunii Bravo, Ai Stil! de la Kanal D, Ilinca Vandici, a facut noi dezvaluiri din intimitatea vieții sale amoroase. Cum a avut loc divorțul de tatal copilului sau, afaceristul Andrei Neacșu, și care a fost motivul separarii. „Stie el ce mi-a facut”, s-a exprimat vedeta. Foto Un an de…


Ce parere ai despre aceasta stire?