Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama cutremuratoare in familia barbatului mutilat de Ciomu! Ce se intampla acum cu sotia si fiica barbatului

Publicat:

Dupa ce a trecut printr-un soc incredibil si a suferit multe operatii menite sa-l faca din nou un om normal, barbatul al carui penis a fost sectionat de doctorul a ajuns el insusi un cosmar pentru familia lui.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce se ocupa fiica cea mare a lui Pavel Bartoș și ce dezvaluiri face despre soția lui. „Este clar mult mai diferit decat a fost la mine”

11:40, 17.05.2024 - Pavel Bartoș, in varsta de 49 de ani, și soția lui, Anca, sunt casatoriti din 2003 și au impreuna trei fete. Actorul a vorbit recent despre activitatile acestora și despre relația cu ele. Puțini sunt cei care știu ca Eva, fiica cea mare a lui Pavel este studenta la Facultatea de Drept.„Eva a terminat…

Acces Direct. Familia barbatului ucis, in Crangași, primele declarații dupa crima de aseara. A fost omorat in fața trecatorilor: „Nu m-a bagat nimeni in seama”

18:30, 15.05.2024 - Un barbat a fost ucis ieri in Crangași de doi tineri in varsta de 16 și 20 de ani. Tinerii l-au lovit pana cand l-au omorat, sub privirile trecatorilor. Barbatul se intorcea de la munca și ar fi vrut sa iși apere copila. Familia a aflat de la un vecin ca a murit.

Rocada „tata-fiica” la Primaria Corbi. Virgil Baciu, din toamna socru mic: „Fata mea va pune familia pe primul plan”

13:05, 02.05.2024 - Dupa o pauza de patru ani de administrație publica, Virgil Baciu va candida din nou pentru funcția de primar al comunei, funcție pe care a onorat-o in perioada 2012-2020. Fata sa, Anca Baciu, actuala primarița, va face un pas in spate. Motivul e unul personal, l-a facut public chiar ea, sambata, la…

Cum a venit Florinel Coman la petrecerea de titlu a celor de la FCSB » Le-a avut alaturi pe soția Ioana și fiica lor, Kasia

21:30, 27.04.2024 - Florinel Coman este accidentat și nu a putut evolua in derby-ul FCSB - Farul. Golgeterul Superligii a venit la Arena Naționala alaturi de soția Ioana și de fiica lor, Kasia. Aproximativ 30.000 de spectatori s-au strans pe Arena Naționala pentru a sarbatori titlul celor de la FCSB. Formația patronata…

Soția lui Costel Corduneanu, la un pas de a claca, in ziua in care el ar fi implinit 55 de ani. Grațiela și fiica lor, in lacrimi la mormantul lui

13:25, 23.04.2024 - Astazi ar fi trebuit sa fie motiv de sarbatoare in familia lui Costel Corduneanu. Interlopul ar fi implinit 55 de ani, iar familia a fost la mormantul lui. Soția lui, Grațiela, și fiica lor iși revin cu greu din șocul pierderii.

Cum arata fiica lui Chef Alexandru Sautner, juratul Chefi la cuțite sezonul 13. Juratul se mandrește cu familia lui

09:15, 19.03.2024 - Ieri a fost premiera Chefi la cuțite sezonul 13, iar cei patru jurați, Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia, au avut parte de surprize de proporții din partea concurenților.

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!

Un tata și-a trimis fiica la școala imbracata in pijamale. Pedeapsa a fost criticata aspru de soția sa care nu știa ce se intampla

14:51, 05.03.2024 - Pentru ca s-a saturat de atitudinea fetiței sale din fiecare dimineața, un tata a decis sa o pedepseasca aplicand o masura la care nu mulți s-ar fi gandit. Iata de ce s-a suparat soția lui atat de tare.


Ce parere ai despre aceasta stire?