Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dragos Pătraru vine la Biblioteca Judeţeană. Se discută despre STAREA NAŢIEI

Publicat:

vine la . Se discuta despre Biblioteca Județeana ,,” Argeș in parteneriat cu Facultatea de Științe ale Educatiei, Științe Sociale si Psihologie din cadrul Universitații Pitești invita fanii emisiunii StareaNației vineri, 22 martie, de la ora 11,00, in Sala de Conferințe a Bibliotecii Județene Argeș, pentru o discuție libera despre nație și starea ei cu nimeni altul decat Dragoș Patraru. Starea Nației este o emisiune de infotainment, care folosește umorul pentru a face accesibile subiecte complexe ale societații noastre. Producția se…

Citeste articolul mai departe pe universulargesean.ro…  

Sursa articol: universulargesean.ro


Stiri pe aceeasi tema

DOLIU: A murit Adriana Bartha, apreciat silvicultor și inginer la Direcția Silvica Bistrița-Nasaud

11:55, 26.04.2024 - Adrian Bartha, inginer și silvicultor la Direcția Silvica Bistrița-Nasaud s-a stins astazi din viața. Anunțul a venit de la unul dintre prietenii sai, Sorin Girjan: „Ce sa ierte Dumnezeu la tine, Adriana ? Noi, cei care am ramas in urma putem doar sa iți cerem iertare. Iarta-ne daca ți-am greșit cu…

Incursiune in trecut, pe urmele germanilor in Banat! O interesanta lectie deschisa la UVT, cu profesorul Anton Sterbling

10:20, 25.04.2024 - Centrul de Conferințe al Universitații Politehnica Timișoara a gazduit miercuri, 24 aprilie 2024, conferința „Auf den Spuren der Deutschen im Banat – Aufbruch in die Moderne” (Pe urmele germanilor in Banat – Inceputurile modernitații), susținuta de prof.univ.dr. Anton Sterbling, sociolog, scriitor și…

INTERVIU. Arhitecta Iris Popescu, despre designul incluziv: „Exista prejudecata ca accesibilitatea urbana se refera doar la persoanele cu dizabilitați. Amenajarea spațiului poate sa amplifice sau sa limiteze abilitațile noastre”

17:05, 10.04.2024 - Iris Popescu, arhitecta și președinta AMAIS (Asociația Metodelor Alternative de Integrare Sociala), a lansat toamna trecuta un ghid de design incluziv in care arata cum ajuta abordarea incluziva in proiectare, ofera exemple de buna practica, alaturi de o voce celor ce se simt excluși.In interviul acordat…

O poveste despre curaj. Bia, studenta in Cluj, a reușit sa invinga cancerul cu zambetul pe buze: Eu eram pilonul care susținea moral oamenii din jurul meu

09:05, 27.03.2024 - Bia are 22 de ani, un par matasos și ochi caprui care te cuceresc din prima cu optimismul contagios pe care il emana. Este studenta la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, al UBB Cluj, și deși pare sa fi avut parte pana acum doar de grijile specifice tinerilor de varsta ei, Bia este o…

Cei mai multi copii cu parinti in strainatate sunt in regiunea Nord-Est; Datele oficiale, mult mai mici decat cele reale

19:45, 07.03.2024 - Statisticile arata cifre sumbre. Mai bine de un sfert dintre copiii din Romania au mama plecata la munca in strainatate, iar una din patru mame din Regiunea Nord-Est se angajeaza in strainatate pentru ca nu are loc de munca in tara, mai mult cu 35% fata de media nationala.  Tiffany este o…

Simulare Bacalaureat 2024: BAREMELE de corectare și notare la proba la alegere a profilului, publicate de Ministerul Educației

15:40, 06.03.2024 - Simulare Bacalaureat 2024: BAREMELE de corectare și notare la proba la alegere a profilului, publicate de Ministerul Educației Simulare Bacalaureat 2024: BAREMELE de corectare și notare la proba la alegere a profilului, publicate de Ministerul Educației Ministerul Educației a facut publice subiectele…

Explicații ale dezastrului de la simularea pentru Evaluarea Naționala: `mediu general viciat... iar tinerii absorb, ca un burete`

22:55, 28.02.2024 - Profesorul universitar doctor Ovidiu Panișoara, expert in educație și cadru didactic la Facultatea de Psihologie și Științele educației a comentat la RFI Romania rezultatele examenului de simularea Evaluarii Nationale la clasa a opta. Expertul in educație se intreaba retoric: Avem oameni super educați…

PODCAST Jurnalism Iași – Cultura relațiilor interpersonale

09:11, 06.02.2024 - Alexandra Opinca, Bianca Diac, Paula Ianuș și Anca Raicu au realizat un podcast cu tema „Cultura relațiilor interpersonale”. Invitata lor a fost Iftode Liliana – absolventa a Facultații de Psihologie și Științe ale Educației la „Universitatea Alexandru I. Cuza” din Iași, specialitatea Psihologie, promoția…


Ce parere ai despre aceasta stire?