Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dragoș Moștenescu, prima reacție, după ce s-a zvonit că a murit. Actorul, declarații exclusive la Antena Stars: „Nu mă cobor”

Publicat:

Dragoș Moștenescu a oferit o prima reacție, dupa ce s-a zvonit ca a murit. Imaginile au devenit virale intr-un timp scurt pe rețelele de socializare, iar in exclusivitate pentru , actorul a facut lumina in acest caz. Ce a facut acesta pentru a asigura pe toata lumea ca este in viața.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Soția lui Marian Mexicanu, declarații dureroase la trei luni dupa ce și-a pierdut bunica și tatal: „In ultimul timp...”. Au murit la o zi distanța

18:35, 20.05.2024 - Marian Mexicanu și soția lui au trecut prin momente grele, dupa ce bunica și tatal ei au murit. Ana-Maria și-a pierdut cele mai dragi persoane la o zi distanța și ii este inca greu sa accepte moartea lor.

Cat de greu atarna celebritatea lui Meme Stoica pe umerii fiicei sale! Teodora Stoica, declarații exclusive: " Eram pedepsita constant" / VIDEO

22:55, 23.04.2024 - Fiica lui Meme Stoica ne-a marturisit cat de greu atarna celebritatea tatalui sau pe umerii ei. Teodora vorbește despre pedepsele din copilarie și ne spune ce o deranja, dar și cum și-a "pacalit" parinții, care afla acum, de la noi.

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Frații Stoica, declarații exclusive despre cele mai grele momente din cariera! "Dumnezeu m-a impins din spate" / VIDEO

22:50, 18.04.2024 - Frații Stoica fac declarații exclusive despre cele mai grele momente prin care au trecut in sport. Cum a inceput cariera celor doi, dar și cum a fost drumul spre succes. Andrei și Bogdan Stoica vorbesc despre provocarile prin care au trecut.

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

Deniz Brizo, de urgența la poliție! Artista a fost acuzata de abandon familiar și s-a ales cu dosar penal. Declarații exclusive

22:46, 13.03.2024 - Deniz Brizo trece printr-o situație extrem de dificila. Conflictul dintre artista și fiica ei a atins cote maxime. Cantareața s-a ales cu dosar penal și este cercetata pentru abandon familiar. Cum s-a ajuns la aceasta situați. Declarații exclusive!

Cum a afectat-o pe Olga Barcari asocierea cu Catalin Bordea! Au avut sau nu o relație cei doi. Declarații exclusive / VIDEO

22:55, 11.03.2024 - Olga Barcari vorbește despre cum a afectat-o asocierea cu Catalin Bordea și valul de mediatizare de care a avut parte. Ce se s-a intamplat mai exact intre cei doi, au avut sau nu o relație. Cum au gestionat situația dupa aparițiile in presa.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?