Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dragoș Bucur a rămas fără portofel. A rămas fără card, buletin și permis

Publicat:

Actorul Dragoș Bucur a ramas fara portofel. Artistul a transmis un mesaj pentru cel care care il va gasi. Dragoș Bucur, care și-a deschis sufletul intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Libertatea , trece prin momente neplacute. Actorul, care sufera de diabet , a ramas fara portofel. In portmoneu, Dragoș Bucur avea bani, buletinul, cardul și permisul de conducere. El a transmis un mesaj pentru cel care ii va gasi portofelul ratacit. „Daca gasește cineva un portofel in care sunt un buletin, un carnet de conducere și un card pe numele Dragos Bucur… ei bine, e portofelul meu:) Poate pastra…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu puternic la o hala in judetul Suceava. A fost transmis mesaj RoAlert

12:10, 12.05.2024 - Astazi, in jurul orei 11.00, pompierii din cadrul Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Suceava au fost sesizati de producerea unui incendiu la o hala a unui operaror economic cu profil de productie tamplarie din PVC, pe raza orasului Salcea. La locul incendiului Intervin pompierii militari si civili…

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Ciolacu: Locul lui Piedone, la Sectorul 5. Eu am transmis un mesaj

15:15, 24.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a susținut ca nu i-a cerut o retregere din cursa pentru Primaria Capitalei lui Cristian Popescu Piedone, ci a transmis un mesaj, afirmand totodata ca locul lui Piedone este la Sectorul 5.

Acces Direct. Doinița, femeia care a disparut din Bacau, ar fi fost rapita? Ce mesaj misterios a transmis familiei: „A spus ca...” / VIDEO

18:56, 08.04.2024 - Rasturnare de situație in cazul dispariției misterioase a Doiniței! Mama a dat primul semn de viața. Familia e acum mai panicata ca oricand. Cu toții cred ca, de fapt, femeia a fost rapita și este in continuare sechestrata.

Bogdan de la Ploiești, ironie la adresa lui Tzanca Uraganu. Ce mesaj i-a transmis colegului de breasla: ”Demonstreaza ce om bun este...”

23:40, 05.04.2024 - Bogdan de la Ploiești a facut mai multe glume pe seama colegului sau de breasla, Tzanca Uraganu. Cel din urma urmeaza sa lanseze o noua piiesa, iar unul dintre articolele de imbracaminte pe care l-a purtat, l-a facut pe manelist sa reacționeze, in mod ironic, pe rețelele de socializare.

Ce mesaj a transmis Daiana Anghel dupa ce a caștigat Power Couple Romania alaturi de Sorin Gonțea. Postarea a emoționat fanii

11:20, 14.03.2024 - Daiana Anghel a transmis un mesaj emoționant in mediul online, dupa ce a caștigat Power Couple Romania alaturi de Sorin Gonțea in Finala de pe 13 martie 2024. Concurenta și-a luat fanii prin surprindere cu o postare copleșitoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?