Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două zile de petrecere, la Festivalul ”Pomana Porcului”. Se întâmplă în acest weekend, la Râmnicu Sărat

Publicat:

Buzoienii pot petrece zilele acestea la festivalul”, pe care autoritatile din il organizeaza sambata si duminica, pe platoul de langa Primarie. La prima editie sunt invitati fermieri din mai multe zone ale tarii, care isi vor promova produsele. Nu vor lipsi din meniu pomana porcului si sarmalele, iar voia buna va fi asigurata de nume cunoscute ale muzicii romanesti.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Weekend dedicat experiențelor senzoriale, la Iulius Mall Cluj: Street Food Picnic aduce deliciile culinare, iar Festivalul ARGO propune experimente de știința inedite (P)

14:10, 26.04.2024 - Continue reading Weekend dedicat experiențelor senzoriale, la Iulius Mall Cluj: Street Food Picnic aduce deliciile culinare, iar Festivalul ARGO propune experimente de știința inedite (P) at Info real.

”CoffeEast”, festivalul cafelei, la Hala Laminor, in acest weekend

22:40, 19.04.2024 - In acest weekend, are loc primul festival regional cu si despre cafea, „CoffeEast”, care se desfașoara in Hala Laminor din Sectorul 3. Evenimentul are loc in perioada 19-21 aprilie. „‘CoffeEast’ este primul festival regional inspirat de cultura cafelei, dedicat Europei de Est. Este un eveniment social…

Festivalul-concurs „Lada cu Zestre” continua la Giarmata Vii și la Giarmata, in weekend

09:45, 19.04.2024 - Un adevarat maraton folcloric va avea loc in doua localitați timișene la finele acestei saptamani. Centrul de Cultura și Arta al Județului Timiș le va oferi iubitorilor de folclor 14 ore de spectacol de cantece și dansuri, grai banațean, expoziții de arta populara, meșteșuguri, gastronomie tradiționala.

Temperaturile o iau razna in weekend. Meteorologii au schimbat prognoza. Ce se intampla cu vremea

08:55, 12.04.2024 - Vremea se schimba radical in acest weekend. Meteorologii au anunțat ca temperaturile cresc alarmant și vor atinge valori mult prea mari pentru aceasta perioada. Vom avea parte de zile caniculare in luna mai, cu temperaturi care vor depași chiar și 30 de grade Celsius. Temperaturi de vara in luna aprilie…

Copil dus la spital, dupa o petrecere cu alcool organizata de o primarie din Maramureș

14:00, 07.04.2024 - Un baiat in varsta de 13 ani a plecat de la petrecere pe bicicleta, iar pe drum s-a dezechilibrat, a cazut și s-a lovit la cap. Acesta fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.Dupa ce a fost supus etilotestului, s-a descoperit ca minorul avea o valoare a alcoolemiei de de 0,80 mg/l alcool…

Pola Zilei: Ce se intampla, Doctore?

08:05, 06.04.2024 - Daaa, continuam cu intrebarile adresate candidaților locali pentru Primarie și nu numai. Și pentru ca lupta, destul de previzibil, se va da intre Bibarț, de... The post Pola Zilei: Ce se intampla, Doctore? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Volei: Cadetii CSM Constanta, doua victorii cu 3-0 si calificare la turneul final (GALERIE FOTO)

16:25, 10.03.2024 - Weekend perfect pentru echipa de volei cadeti a CSM Constanta, care a castigat cu 3 0 ambele meciuri jucate, sambata, 9 martie 2024, si duminica, 10 martie, in seria A din grupa Perspectiva a Diviziei Nationale, categoria de varsta Under 17. In prima partida, echipa antrenata de Viorel Prejbeanu a invins…

Weekend mai scump la pompa: Prețul motorinei creste cu 9 bani. Ce se intampla cu benzina

12:10, 09.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți, pentru acest weekend. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 7 bani, iar prețul motorinei crește cu 9 banuți.


Ce parere ai despre aceasta stire?