Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două reţete tradiţionale româneşti în care vedeta este urzica. Cum dregem preparatele şi definim gustul ideal

Publicat:

Ciorba de urzici cu afumatura si mancarea de urzici frecate cu malai sunt doua mancaruri care se prepara extrem de rapid, cu putine ingrediente. Pregatirea termica a urzicilor alaturi de legume si verdeturi este la indemana oricui pentru a obtine o mancare apetisanta.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Obține gustul rețetelor tradiționale in bucatele pentru Paște, cu produsele din gama Hanul Boieresc, de la PENNY

11:16, 30.04.2024 - Bucuria meselor impreuna cu ce cei dragi va transforma orice sarbatoare intr-o petrecere de neuitat. Bucatele alese și gustul desavarșit al rețetelor tradiționale ne creeaza amintiri care ne vor urma toata viața, indiferent de locurile in care vom ajunge. Gustul mancarii de acasa este de neinlocuit…

Retete traditionale de Paste: Pasca, nelipsita de pe mesele romanilor

19:45, 27.04.2024 - Ne apropiem cu pasi repezi de sarbatorile Pascale, iar asa cum se obisnuieste in casele credinciosilor, bucatele traditionale, ce sunt uzual gatite de priceputele gospodine nu pot lipsi. Alaturi de cozonac si oua incondeiate, se afla pasca, un dulce mult indragit de romani. Reteta traditionala de pasca…

Restaurant ACOM, locul ideal pentru a-ți satisface gusturile culinare

13:25, 27.03.2024 - Preparatele din pește ocupa un loc important in alimentație, fiind sanatoase și benefice pentru organism. Acestea pot fi servite, acum, intr-un loc de poveste, in localitatea Șumugiu, din județul Bihor.

REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci

16:45, 20.03.2024 - Aceasta rețeta de mușchi de vaca umplut este perfecta pentru o masa festiva sau un pranz de duminica impreuna cu familia și prietenii. Aromata și suculenta, aceasta preparare aduce un plus de eleganța și rafinament oricarei mese. The post REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci first appeared…

Nu mai fierbe ciorba asa. Detaliul care ii strica gustul, de asta iese mai buna la restaurant

00:00, 18.03.2024 - Ciorbele sunt nelipsite din frigiderele romanilor și sunt o mulțime de tipuri de ciorbe pe care le poți face: de la ciorba de perișoare, de legume, de pui, de fasole, pana la ciorbe mai complicate și mai grele precum cea radauțeana sau de burta. Dar sa faci o ciorba nu este chiar atat de simplu, […]…

Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul

18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…

Vatra Satului se muta in Sectorul 4, la Parcul Tudor Arghezi. Un nou targ tradițional se desfașoara in acest weekend - FOTO

15:35, 13.03.2024 - Vatra satului reprezinta inima comunitații, un loc in care tradițiile se impletesc cu viața de zi cu zi, creand o atmosfera autentica și plina de identitate locala. Este locul unde oamenii se aduna, impartașind povești, obiceiuri și bucurii comune, consolidand legaturile dintre locuitori.Produsele romanești…

REȚETE ROMANEȘTI Sarmale batranesti cu carne de porc

08:40, 11.03.2024 - Sarmalele, un clasic culinar est-european, combina carnea tocata cu orez, ceapa, și condimente, infașurate in frunze de varza acra, coapte lent cu slanina afumata și bulion de roșii, reflectand o tradiție gastronomica bogata și istorica. The post REȚETE ROMANEȘTI Sarmale batranesti cu carne de porc…


Ce parere ai despre aceasta stire?