Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dorelul rusesc face iar prăpăd: Britanicii dezvăluie că soldații ruși au bombardat din greșeală două sate rusești

Publicat:
Dorelul rusesc face iar prăpăd: Britanicii dezvăluie că soldații ruși au bombardat din greșeală două sate rusești

Rușii au bombardat din greșeala doua sate din Rusia, susține din . Este al patrulea incident de acest tip din ultima luna, mai anunța britanicii, potrivit .

Rușii și-au bombardat accidental propriul teritoriu pentru a patra oara intr-o luna, indicand probabil „oboseala” și pregatirea slaba a forțelor sale, a declarat din .

Potrivit britanicilor, o aeronava rusa a lansat accidental doua bombe in satele din zona Belgorod.

O bomba a cazut pe o ferma, iar alta pe o strada. In urma incidentului au fost evacuați…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Voluntar care i-a ajutat pe refugiați ucraineni, mort intr-un centru de detenție preventiva rusesc

13:21, 09.04.2024 - Aleksandr Demidenko, un voluntar din Belgorod, Rusia, care i-a ajutat pe refugiații ucraineni sa se intoarca acasa, a murit intr-un centru de detenție preventiva din Rusia.Decesul s-a inregistrat pe 5 aprilie, dar despre deces s-a aflat abia pe 8 aprilie, scrie OVD.Info.

Rusia și Ucraina anunța ca au blocat atacuri cu drone ale inamicului

09:10, 09.04.2024 - O racheta anti-nava Neptun, lansata de Ucraina, a fost distrusa deasupra Marii Negre, si patru drone au fost doborate in regiunile Belgorod si Voronej, a anuntat marti Ministerul Apararii rus.

Ce spun rușii din Belgorod despre viața sub bombardamente: „Cand rachetele zburau peste Harkov, știam ca intr-o zi se vor intoarce”

20:30, 24.03.2024 - Ca raspuns la bombardamentele constante din Rusia, Ucraina a intensificat atacurile asupra regiunii Belgorod: din 10 martie, peste douazeci de civili au fost uciși acolo și peste o suta au fost raniți.

Ministerul rus al Apararii vrea sa trimita inca 300.000 de soldați pe front, scrie ziarul rusesc online Verstka: „Ca sa incercuiasca Harkovul”

14:35, 22.03.2024 - Ministerul rus al Apararii intenționeaza sa trimita inca 300.000 de oameni la razboi, in viitorul apropiat. Informația a fost dezvaluita de ziarul online rusesc Verstka, publicație independenta care avea la mijlocul anului 2023 70.000 de abonați platitori și care acopera subiecte legate de invazia Rusiei…

Drone ucrainene au lovit doua rafinarii ale Rosneft din regiunea rusa Samara, provocand un incendiu major la una dintre ele

10:55, 16.03.2024 - Rusii voteaza pana duminica la alegerile prezidentiale de trei zile, presedintele Vladimir Putin acuzand vineri Ucraina ca incearca sa saboteze scrutinul pe care sigur il va castiga. Rafinaria Syzran, din regiunea fluviului Volga, a luat foc, dar un atac asupra rafinariei Novokubisev a fost dejucat,…

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

​Ce produse rusești am consumat in 2023 și ce au vrut rușii de la noi / Comerțul s-a redus mult, dar nu a disparut

12:45, 06.03.2024 - Romania a continuat comerțul cu Rusia, dar intr-un ritm mult scazut comparativ cu 2022. Daca in primul an de la declanșarea razboiului de catre Rusia in Ucraina importam de 3,88 miliarde euro, in 2023 s-a redus la aproape 301,7 milioane euro, conform datelor transmise de Institutul Național de Statistica…

Mai mulți polițiști au intrat cu forța in casa unei femei, crezand ca un bebeluș este in pericol, dar au aflat ca au facut o greșeala

16:00, 06.02.2024 - Mai mulți polițiști au intrat in casa unei femei din Marea Britanie, dupa ce au crezut ca un bebeluș este in pericol, insa au aflat ulterior ca, de fapt, era doar o papușa, transmite Sky News.


Ce parere ai despre aceasta stire?