Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea muzicii! Un chitarist celebru a murit răpus de cancer

Publicat:

Unul dintre cei mai cunoscuti si titrati chitaristi din istoria muzicii s-a stins din viata, la vârsta de 57 de ani, dupa ce a pierdut lupta cu un necrutator cancer de bila.

, caci despre el este vorba, a fost diagnosticat cu boala, aflata în stadiul patru, în luna octombrie a acestui an. Chitaristul era considerat un adevarat simbol pentru scena muzicala din , înca din 1970. Adam a cântat în formatii precum , si Doys.



A urmat colegiul Emerson din Boston, unde l-a cunoscut pe actorul Denis

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea muzicii. Un lautar celebru a murit dupa o lupta crancena cu boala

14:41, 16.06.2024 - Marius Baiazid a murit in aceasta dimineața dupa o lupta crancena cu o boala nemiloasa. Cantarețul era internat la Spitalul Municipal din București de la inceputul lunii dupa a inceput sa se simta tot mai rau.Familia, apropiații și fanii se rugau pentru sanatatea lui in mediul online. 

Doliu in lumea muzicii! S-a stins din viața una dintre cele mai indragite artiste, Francoise Hardy a murit la 80 de ani

15:05, 12.06.2024 - Francoise Hardy, cantareața din Franța de renume internațional și muza a modei, a murit la varsta de 80 de ani. Artista suferea de ani de zile de o boala incurabila. Boala de care a murit Francoise Hardy Fiul cantareței franceze, Thomas Dutronc, a anunțat moartea artistei pe retelele de socializare:…

Doliu in lumea cinematografiei, dupa ce un actor celebru a murit. A ramas in istorie pentru rolul dintr-un serial difuzat spre finalul anilor '70

18:00, 06.06.2024 - Lumea cinematografiei este in doliu, dupa ce un celebru actor a murit. S-a stins din viața la 93 de ani și este considerat o legenda. A ramas in memoria publicului in special pentru rolul dintr-un serial care a facut furori și in Romania la sfarșitul anilor '70.

VIDEO Doliu in lumea cinematografiei: A murit un actor iubit de milioane de romani - A adus la viața un personaj celebru

17:15, 06.06.2024 - Cinematografia franceza și mondiala este in doliu dupa vestea trecerii in neființa a marelui actor Philippe Leroy, cel care a adus la viața personajul Sandokan. Milioane de romani și-au petrecut copilaria urmarindu-i filmele.

Doliu in literatura! Un celebru scriitor internațional a murit: „Cei mai de succes...” / FOTO

16:35, 29.04.2024 - Lumea literaturii este in doliu! Un celebru scriitor internațional s-a stins din viața la varsta de 71 de ani. Cine a facut anunțul trist. Vestea tragica a venit intr-un moment delicat pentru fanii lui.

Doliu in lumea muzicii – celebra Piranda de la Timișoara a murit – anunțul a fost facut chiar de sora sa, Rodica Olaru

19:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii in vestul țarii, dupa anunțul decesului artistei supranumite “Piranda de la Timișoara”, Adriana Abramovici. Anunțul a fost facut pe rețelele de socializare chiar de sora artistei, celebra Rodica Olaru. “In aceste clipe de adanca tristerte este foarte greu sa gasesti cuvintele,…

Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana Abramovici

16:35, 15.04.2024 - Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana AbramoviciEste doliu in lumea muzicii de petrecere, dupa anunțul decesului artistei supranumite "Piranda de la Timișoara", Adriana Abramovici.

Doliu in lumea muzicii! Un artist indragit a murit. Iși anulase multe concerte din cauza problemelor de sanatate

13:55, 24.03.2024 - Lumea muzicii este in doliu! Un artist indragit s-a stins din viața la varsta de 82 de ani. Pianistul iși anulase multe concerte din cauza problemelor de sanatate cu care s-a luptat o buna perioada de timp.


Ce parere ai despre aceasta stire?