Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în fotbalul românesc: A murit Traian Ivănescu, unul dintre cei mai îndrăgiți antrenori de la Dinamo

Publicat:

, unul dintre cei mai indragiți antrenori de la Dinamo, a murit.

El a fost cel care l-a promovat pe , actualul director tehnic in cadrul FRF. El a evoluat și la Steaua București, in perioada 1952-1963, dar și la Progresul București, intre 1963 și 1965. De asemenea, a mai trecut pe la Flacara București, Siderurgistul Galați, potrivit realitatea.net.

Citește și: Sondaj: , de neoprit in cursa catre Cotroceni! Surpriza de pe locul doi

In cariera de antrenor, a pregatit juniorii lui Dinamo, dar și echipele de seniori…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea filmului. Cunoscut din Outlander si Line Of Duty, Brian McCardie a murit la doar 59 de ani

22:31, 01.05.2024 - Doliu in lumea filmului! Brian McCardie, cunoscut pentru rolurile din Outlander si Line Of Duty, a decedat la varsta de 59 de ani. Familia lui a facut anunțul tragic. Ce s-a intamplat cu el? Actorul Brian McCardie a murit Brian McCardie, celebrul actor din Line Of Duty, s-a stins din viața la doar 59…

Oaspeți-surpriza pe „Arcul de Triumf”. Inaintea „șocului” cu FCSB au „supervizat” Dinamo - Voluntari

21:25, 26.04.2024 - Jucatorii Farului, Louis Munteanu și Mihai Popescu, au fost surprinși pe „Arcul de Triumf”, la meciul lui Dinamo cu FC Voluntari. Delegația Farului a ajuns in cursul zilei de vineri la București, pentru meciul de sambata cu FCSB. Insa nu toți jucatorii lui Gica Hagi au ramas la hotel. ...

Doliu imens in Banie - A murit portarul cu care Craiova a caștigat primul titlu

14:26, 23.04.2024 - Portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu a murit la varsta de 76 de ani. El a aparat buturile echipei intre 1967 și 1975, noteaza GSP.ro.Nascut pe 2 ianuarie 1948, a aparat poarta echipei din Banie intre 1967 si 1975, dupa care a mai evoluat la Dinamo Slatina.

Notele GSP, dupa FCU Craiova - Dinamo 1-1 » Doi antrenori cu lipsuri mari și un MVP surpriza

21:21, 20.04.2024 - FCU Craiova și Dinamo au remizat, scor 1-1, in runda cu numarul 5 din play-out. Un punct care nu ajuta niciuna din combatante pentru a face saltul in clasament, in condițiile in care Poli Iași a cucerit trei puncte. Daca despre Eugen Trica se poate spune ca nu a adus efectul dorit in Banie, intr-un…

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.

Doliu in lumea sportului internațional! A murit o legenda / FOTO

11:00, 11.04.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! Akebono, primul mare campion de sumo venit din afara Japoniei, s-a stins din viața la varsta de 54 de ani. Potrivit presei locale, acesta a murit din cauza unei insuficiențe cardiace.

Doliu la Dinamo: Un legendar jucator a murit, dupa zeci de zile in care a stat in spital

16:55, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo! Un important jucator al legendarei echipe a muri! Vestea a fost data de echipa! Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s-a stins din viața la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost ținut in viața cu ajutorul aparatelor.

Costel Biju, in doliu! Unul dintre colegii lui de breasla a murit! Era un artist cunoscut și apreciat / FOTO

16:10, 10.03.2024 - Este zi de doliu in lumea muzicala din Romania! Costel Biju este in doliu, iar in aceste momente trece prin clipe grele! Unul dintre colegii lui de breasla a murit! Era un artist cunoscut și apreciat in Romania. Iata despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?