Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu! Fiul lui Franz Beckenbauer a MURIT

Publicat:

Fiul lui era casatorit si avea trei baieti, iar in urma cu mai multi ani i se depistase o boala incurabila. Stephan era singurul copil al lui .

Acesta a jucat la echipa a 2-a a lui Bayern și din 1998 se ocupa de sectorul de juvenil al lui Bayern. Printre fotbaliștii descoperiți de acesta se numara  Schweinsteiger, Hummels sau Muller.

Foto: EPA

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea sportului romanesc. Un fost campion național la volei și antrenor a murit la 56 de ani

17:20, 19.05.2024 - Este doliu in lumea sportului romanesc, asta dupa ce un fost campion național la volei a murit la 56 de ani. Ultimii 20 de ani și i-a dedicat carierei de antrenor secund la Știința Explorari Baia Mare.

Doliu in lumea filmului: Roger Corman, regizorul care i-a descoperit pe Martin Scorsese si Robert De Niro a murit

12:45, 12.05.2024 - Regizorul si producatorul american Roger Corman, cunoscut pentru filmele sale cu buget redus lansate intr un ritm vertiginos, a murit la varsta de 98 de ani, a anuntat sambata familia sa, citata de presa din Statele Unite. Regizorul si producatorul american Roger Corman, cunoscut pentru filmele sale…

Doliu in fotbalul german. A murit un fost campion mondial

18:25, 16.04.2024 - Fostul fotbalist german Bernd Holzenbein, campion mondial in 1974 alaturi de Franz Beckenbauer si Gerd Muller, a decedat la virsta de 78 de ani, a anuntat marti Eintracht Frankfurt, clubul la care a jucat timp de 14 ani. "O legenda despre care citesti. Unul dintre cei mai mari pe care i-am avut vreodata.…

Doliu in lumea filmului internațional! A murit actorul Adrian Schiller: „Mult prea devreme...”

12:21, 05.04.2024 - Este zi de doliu in lumea filmului internațional! A murit Adrian Schiller! Celebrul actor s-a stins din viața la varsta de 60 de ani. El a lasat un gol imens in inimile celor care l-au cunoscut.

Doliu in Televiziunea Romana: A murit una dintre cele mai cunoscute realizatoare TV

12:10, 04.04.2024 - Din nefericire, Televiziunea Romana este in doliu in urma veștii despre trecerea in neființa a Ioanei Bogdan, cunoscuta realizatoare TV care a adus bucurie in casele romanilor inainte de anii '90. Una dintre cele mai longevive producatoare de televiziune, Ioana Bogdan, a incetat din viața la varsta…

Doliu in sportul internațional. Un fotbalist de 24 de ani a murit, dupa ce a leșinat pe teren

18:20, 23.03.2024 - Este doliu in lumea fotbalului internațional. Un atacant de doar 24 de ani a murit, dupa ce a leșinat pe teren, in timpul unui antrenament. Tanarul a anunțat ca se simte rau, cu scurt timp inainte de deces.

Doliu uriaș in Romania. A murit Daniel Barbu, fostul ministru al Culturii: care a fost cauza morții

11:55, 18.03.2024 - Fostul ministru al Culturii Daniel Barbu s-a stins din viața luni, 18 martie 2024, la varsta de 67 de ani. Evenimentul a survenit pe fondul unor probleme de sanatate grave, cu care profesorul se confrunta de mai mulți ani. Ce informații se știu pana la momentul redactarii acestui material. Fostul ministru…

Costel Biju, in doliu! Unul dintre colegii lui de breasla a murit! Era un artist cunoscut și apreciat / FOTO

16:10, 10.03.2024 - Este zi de doliu in lumea muzicala din Romania! Costel Biju este in doliu, iar in aceste momente trece prin clipe grele! Unul dintre colegii lui de breasla a murit! Era un artist cunoscut și apreciat in Romania. Iata despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?