Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi heterosexuali s-au căsătorit pentru a evita taxa pe moştenire

Publicat:

, in varsta de 83 de ani, intentioneaza sa lase casa mostenire prietenului sau Michael O’Sullivan, in varsta de 58 de ani, dar odata cu asta cel din urma ar fi trebuit sa plateasca o taxa de 50.000 de euro.

Prieteni buni, sunt heterosexuali, insa au decis sa se casatoreasca atunci cand au descoperit ce taxa ar fi trebuit platita pentru casa pe care Murphy o lasa mostenire lui O’Sullivan. Dupa ce s-au consultat cu un avocat, Murphy si O’Sullivan au decis ca cel mai bun mod de a rezolva situatia este aceasta, potrivit news.ro.

O’Sullivan, tatal a trei copii, a explicat…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cine au fost marile iubiri ale lui Florin Piersic. Actorul a fost casatorit de trei ori

21:30, 08.05.2024 - Florin Piersic este un actor cunoscut și iubit de toata Romania. Acesta se bucura de mult succes pe planul profesional, dar nici cel personal nu a fost lasat deoparte. A avut numeroase femei frumoase la brațul sau, ajungand și la altar de trei ori.

Ronnie O'Sullivan, explicații dupa eliminarea din sferturile CM Snooker 2023

09:15, 02.05.2024 - ​Ronnie O'Sullivan a fost invins in sferturile Campionatului Mondial de Snooker de Stuart Bingham, scor 13-10, iar „The Rocket” a explicat de ce nu a reușit calificarea in careul de ași al competiției.

Blestemul unei pianiste geniale. Aglaia, sora lui Eminescu, s-a casatorit din interes, a ramas pe drumuri și a cazut prada bolii

18:00, 29.03.2024 - Deși a trait, pentru o buna bucata a vieții sale, in umbra fratelui ei, genialul Mihai Eminescu, Aglaia Eminovici a cucerit inima a mii de romani, datorita calitaților sale muzicale excepționale, devenind una dintre cele mai mari pianiste ale poporului nostru. Curtata de Titu Maiorescu, l-a impresionat…

Ce spune Andreea Balan despre diferența de varsta dintre ea și Victor Cornea: „M-a invațat sa ma iubesc mai mult”

17:35, 05.03.2024 - Andreea Balan a vorbit intr-un interviu emoționant despre Victor Cornea, subliniind iubirea și sprijinul reciproc din povestea lor de dragoste. Iata cum a comentat diferența de varsta dintre ea și tenismen!

Bilete de avion mai scumpe la Ryanair in acesta vara

10:01, 26.02.2024 - Prețurile biletelor cresc la Ryanair. Cei care calatoresc cu avionul se vor confrunta in aceasta vara cu preturi mai ridicate ale biletelor, din cauza capacitatii limitate a industriei, a avertizat Michael O’Leary, directorul general al Ryanair, cea mai mare companie aeriana din Europa in functie de…

Anunțul pe care iubitorii de calatorii NU il așteptau deloc. Se scumpesc biletele de avion

09:35, 26.02.2024 - Cei care calatoresc cu avionul se vor confrunta in aceasta vara cu preturi mai ridicate ale biletelor, din cauza capacitatii limitate a industriei, a avertizat Michael O'Leary, directorul general al Ryanair, cea mai mare companie aeriana din Europa in functie de numarul de pasageri, transmite DPA, conform…

Ce diferența de varsta a fost intre Mioara și Petre Roman. Nu mulți știau acest detaliu

14:10, 23.02.2024 - Mioara Roman a murit la 83 de ani. Fosta soție a lui Petre Roman s-a stins din viața la caminul de batrani din Snagov, unde era internata de cateva luni. Petre și Mioara Roman au fost casatoriți timp de 30 de ani, insa, in 2007, au divorțat. Iata ce diferența de varsta a fost intre cei doi!


Ce parere ai despre aceasta stire?