Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi angajaţi al CCTV au pledat vinovat pentru fotografii făcute corpului lui Emiliano Sala

Publicat:

Doi angajati ai firmei britanice CCTV au pledat vinovat, vineri, la acuzatiile de accesare a inregistrarii video a autopsiei efectuate fotbalistului argentinian , decedat in ianuarie intr-un accident de avion, transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tesla va concedia peste 10% din forta sa de munca la nivel mondial, adica peste 14.000 de angajati

19:25, 15.04.2024 - Tesla intenționeaza sa concedieze 10% dintre cei peste 140.000 de angajați pe care ii are la nivel mondial potrivit unui document intern consultat de Reuters. Producatorul de mașini electrice se confrunta cu o scadere a vanzarilor, scrie observatornews.ro .

ITIA, suspendare de 15 ani pentru un jucator de tenis care a pledat vinovat

08:51, 10.04.2024 - Spaniolul Aaron Cortes a fost suspendat pentru o perioada de 15 ani dupa ce a recunoscut 35 de incalcari ale Programului Anticorupție in Tenis (TACP), a anunțat, marți, Agenția Internaționala pentru Integritate in Tenis (ITIA).

Dupa ce șapte angajați umanitari au fost uciși in Gaza, Israelul demite doi ofițeri și ii cearta pe comandanți pentru "eroare"

14:51, 05.04.2024 - Ancheta israeliana referitoare la atacul aerian in care au fost uciși sapte lucratori umanitari in Gaza a constatat erori grave si incalcari ale procedurilor de catre armata. In consecinta, doi ofiteri au fost demisi, iar comandanti de rang inalt au fost mustrati in mod oficial, relateaza Reuters.

Reputația Tesla s-a prabușit in Statele Unite, iar unii arata cu degetul spre un singur vinovat

15:11, 01.04.2024 - Numarul potențialilor clienți ai Tesla este in scadere in Statele Unite, arata un nou sondaj de piața efectuat de firma de consultanța Caliber, care explica parțial situația prin controversele declanșate de șeful producatorului auto, miliardarul Elon Musk, relateaza Reuters.

Acuzat ca vizeaza sa iși construiasca o „armata”, Fiscul american vrea sa ajunga la peste 100.000 de angajați

11:16, 19.03.2024 - Danny Werfel, șeful Fiscului american (Internal Revenue Service - IRS), afirma ca acesta va trebui sa iși creasca numarul de angajați la peste 100.000 in decursul urmatorilor 3 ani, o problema spinoasa in contextul dezbaterilor politice din Statele Unite, relateaza Reuters.

VIDEO Cu alegeri in desfașurare, Ucraina ataca dur Rusia: doua rafinarii ale Rosneft au fost facute scrum

11:00, 16.03.2024 - Guvernatorul regiunii ruse Samara a declarat sambata ca drone ucrainene au lovit doua rafinarii de petrol apartinand gigantului petrolier de stat Rosneft, fara a provoca victime, dar lasand una dintre acestea in flacari, transmite Reuters, relateaza News.ro. Rusii voteaza pana duminica la alegerile…

Fostul cancelar austriac Sebastian Kurz va petrece ani grei in inchisoare

10:20, 24.02.2024 - Fostul cancelar conservator austriac Sebastian Kurz a fost gasit vinovat de falsa marturie, in urma unui proces in care a fost acuzat ca a mintit in fata unei comisii parlamentare in timp ce era inca in functie, relateaza AFP si Reuters. „Sebastian Kurz este vinovat”, a declarat judecatorul la Viena,…

Lovitura de teatru in Austria: Sebastian Kurz a fost condamnat pentru marturie mincinoasa

22:26, 23.02.2024 - Fostul cancelar conservator austriac Sebastian Kurz a fost gasit vinovat de marturie mincinoasa, in urma unui proces in care a fost acuzat ca a mintit in fata unei comisii parlamentare in timp ce era inca in functie, relateaza AFP si Reuters. "Sebastian Kurz este vinovat", a declarat judecatorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?