Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doar în România e PE DOS: Prețurile alimentelor au SCĂZUT la nivel mondial, din cauza epidemiei de coronavirus

Publicat:

In vreme ce in Romania prețurile cresc de fiecare sarbatoare, cand apar produse de sezon sau cand se scumpesc carburanții, in alte țari acestea scad. E și situația din timpul pandemiei, cand prețurile alimentelor au scazut. Firește, nu in Romania. Indicele global al preturilor la produsele alimentare a scazut in aprilie, pentru a treia luna consecutiv, afectat de impactul economic si logistic al pandemiei de coronavirus, a anuntat, joi, pentru Alimentatie si Agricultura (FAO), informeaza Reuters. .

Citește și: Primul SMART VILLAGE din Romania

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alimentele continua sa se scumpeasca la nivel mondial. Inainte de Paște prețurile explodeaza

15:25, 08.04.2024 - Scumpirile alimentelor nu se menifesta doar in țara noastrp, ci la nivel global. Indicele global al preturilor produselor alimentare a revenit pe crestere in luna martie, dupa ce in februarie coborasera la minimumul ultimilor trei ani, ca urmare a scumpirii uleiurilor vegetale, carnii si lactatelor,…

ONU: Prețurile alimentelor au reinceput sa creasca dupa ce ajunsesera la minimul ultimelor trei ani / Ce produse s-au scumpit

12:56, 05.04.2024 - Prețurile mondiale ale alimentelor au crescut in martie dupa ce atinsesera in luna precedenta minimul ultimilor trei ani, stimulate de scumpirile din sectoarele uleiurilor vegetale, carnii și produselor lactate, potrivit ultimului indice de prețuri al Agenției ONU pentru Alimentație, transmite Reuters.

Lovitura pentru o importanta banca prezenta și in Romania. Cu cat i-au scazut acțiunile din cauza afacerilor cu un oligarh rus?

11:50, 21.03.2024 - Actiunile Raiffeisen au scazut cu peste 15,5% miercuri, dupa informatii conform carora SUA preseaza banca austriaca sa anuleze planurile de cumparare a unei participatii de 1,5 miliarde de euro (1,6 miliarde de dolari) la o companie a magnatului rus Oleg Deripaska, transmite CNBC, citat de news.ro. Reuters…

Prețurile mondiale ale alimentelor au ajuns la a șaptea luna consecutiva de scadere

13:35, 08.03.2024 - Indicele global al preturilor produselor alimentare a scazut pentru a saptea luna consecutiva, in februarie 2024, in principal ca urmare a degringoladei cotatiilor la cereale, care au contracarat cresterile de preturi la zahar si carne, a anuntat, vineri, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie…

FAO: Preturile mondiale la alimente, la cel mai redus nivel

22:10, 02.02.2024 - Indicele global al preturilor la produsele alimentare a scazut in ianuarie la cel mai redus nivel din ultimii aproape trei ani, in urma declinului cotatiilor la cereale si carne, a anuntat vineri Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (FAO), transmite Reuters. FAO publica lunar…

Preturile mondiale la alimente, la cel mai redus nivel din februarie 2021

16:20, 02.02.2024 - Indicele global al preturilor la produsele alimentare a scazut in ianuarie la cel mai redus nivel din ultimii aproape trei ani, in urma declinului cotatiilor la cereale si carne, a anuntat vineri Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricult

Prețul alimentelor a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii trei ani, iar producția de cereale va atinge un nivel record (FAO)

13:40, 02.02.2024 - Indicele global al preturilor la produsele alimentare a scazut in ianuarie la cel mai redus nivel din ultimii aproape trei ani, in urma declinului cotatiilor la cereale si carne, a anuntat vineri Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (FAO), transmite Reuters.

Cum pot caștiga fermierii bani din certificatele de carbon. Soluțiile pentru Romania ale liderului mondial in domeniu, Agreena

06:35, 30.01.2024 - ”Sechestrarea” sau, poate mai corect spus, stocarea carbonului in sol este, in Romania, unul dintre cele mai noi trenduri in agricultura. La nivel global ar avea potențialul ca, in urmatorii ani, sa reduca emisiile de CO2 cu 5,3 Gt (gigatone) pe an – adica mai mult decat emisiile de dioxid de carbon…


Ce parere ai despre aceasta stire?