Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dinu Maxer își dorește o relație cu Maria Ilioiu?! Ce s-a întâmplat între cei doi, la un eveniment: ”El mă privea...” / VIDEO

Publicat:

Dupa un divorț neașteptat, iși cauta fericirea! Dupa divorțul de , artistul a incercat sa aiba o relație cu o alta femeie, insa a fost sortita eșecului. De aceasta data, se pare ca și-ar dori o relație cu nimeni alta decat . Fosta ispita de la a primit mesaje din partea lui.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deea Maxer și Robert Drilea s-au desparțit?! Detaliile care o dau de gol pe fosta soție a lui Dinu Maxer!

09:10, 29.04.2024 - Ar fi aparut probleme in relația Deei Maxer cu Robert Drilea! S-a zvonit ca cei doi nu ar mai forma un cuplu, iar acum mai multe detalii ii dau de gol! In luna aprilie au aniversat un an de la relație, dar iata ca totul ar fi ajuns la final.

Proaspat divorțat, Arpad Paszkany are o noua iubita, mai tanara cu 24 de ani. Cum arata tanara provocatoare, fosta ispita la Insula Iubirii- FOTO

23:06, 15.04.2024 - Fostul patron al CFR Cluj Arpad Paszkany, in varsta de 52 de ani, a divorțat la finalul anului trecut de soția lui mult mai tanara Ana Maria Feher (32 de ani), dupa o casnicie de șapte ani.  Dupa doar cateva luni, Paskany are o noua relație, cu o femeie și mai tanara.  Antonela Patruț are 28 de ani,…

Deea Maxer și iubitul ei, Robert Drilea, au aniversat un an de relație. Cum au sarbatorit cei doi / FOTO

13:45, 06.04.2024 - Deea Maxer și-a gasit liniștea dupa divorțul de Dinu Maxer alaturi de noul ei iubit, Robert Drilea. Cei doi se ințeleg de minune și au in plan sa faca și marele pas, iar ieri au avut motiv de sarbatoare, caci au aniversat un an de relație.

Andreea Marin, ravisanta la un eveniment monden. Vedeta a intinerit, iar rochia stramta i-a pus formele frumoase in evidenta: „Deosebita”

20:00, 04.04.2024 - Andreea Marin și-a impresionat fanii cu ultima apariție publica. Fosta jurnalista a ales sa poarte o ținuta deosebita la un eveniment organizat in Cluj-Napoca. Rochia aleasa, accesorizata cu bijuterii scumpe i-a pus in evidența formele armonioase ale corpului, dupa ce a slabit. Foto Andreea Marin, o…

Cum arata iubitul Dariei Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii. Cei doi s-au lasat pozați intr-o ipostaza tandra

11:40, 04.04.2024 - Daria Cuflic, fosta ispita de la Insula Iubirii sezonul 7, s-a afișat alaturi de noul iubit. Cei doi s-au pozat intr-o ipostaza romantica. De altfel, se pare ca tanara iubește din nou dupa „aventura” pe care a avut-o alaturi de Razvan Kovacs in Thailanda.

O fosta ispita de la Insula Iubirii este din nou singura! Cuplul și-a spus adio dupa 2 ani de relație: „Efectiv nu s-a mai putut!”

15:05, 28.02.2024 - Deși in urma cu jumatate de an ispita iși cerea iubita de soție intr-un mod absolut inedit, se pare ca acum, dupa o relație de doi ani au decis sa mearga pe drumuri diferite. Iata despre cine este vorba și de ce s-a ajuns la desparțire.

S-a desparțit de iubita pe care a cerut-o de soție la un concert! Fosta ispita de la Insula Iubirii confirma separarea, dupa doi ani de relație: ”Perspectivele erau diferite”

22:51, 27.02.2024 - Daca in urma cu jumatate de an o cerea de soție in fața tuturor, la un concert de-al artistei Oana Radu, iata ca s-a produs și desparțirea! O fosta ispita de la Insula Iubirii confirma ca a avut loc separarea dintre el și iubita. Ce s-a intamplat și de ce au ajuns cei doi sa nu-și mai vorbeasca. Declarații…


Ce parere ai despre aceasta stire?