Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Din secretele unui specialist

Publicat:

- degustarea incepe intotdeauna de la vinurile albe catre rosii si de la seci catre dulci; n vinul sec are pana la 4 grame zahar rezidual, cel demisec, intre 5-12, demidulce, de la 15 la 45, iar cel dulce, peste 45; - vinul rosu se bea dupa o masa cu miel la cuptor, o friptura in sange, un vanat. Doar imbinate cu un vin puternic, cu un vin robust (Cabernet) vom avea un festin deosebit, fiindca se completeaza reciproc; - un vin alb, subtire, la o friptura distruge festinul; - vinul demidulce si dulce poate insoti un desert; - Busuioaca de Bohotin (vin demisec, proaspat,…

Citeste articolul mai departe pe agro-business.ro…  

Sursa articol: agro-business.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum alegem carnea de miel pentru masa de Paște. Secretele au fost dezvaluite, la ce trebuie sa fim atenți

03:00, 02.05.2024 - Asta, pentru ca exista semne clare ca aceasta carne ar fi alterata, dupa cum anunța și specialiștii. Taierea mielului de Paște era un obicei cunoscut in multe zone ale țarii in trecut, cu toate ca romanii in general prefera carnea de porc sau de pui. Pentru romani consumul de carne de miel are o simbolistica…

Jandarmeria Alba organizeaza concurs din sursa externa pentru 1 post de ofițer specialist psiholog: Cerințe și acte necesare

09:55, 30.04.2024 - Jandarmeria Alba organizeaza concurs din sursa externa pentru 1 post de ofițer specialist psiholog: Cerințe și acte necesare Jandarmeria Alba organizeaza concurs din sursa externa pentru 1 post de ofițer specialist psiholog: Cerințe și acte necesare Un post de ofițer specialist psiholog din sursa externa…

Ce puneau bunicile noastre in ciorba a la grec. Secretul de acum aproape 100 de ani

10:00, 10.04.2024 - Romanii sunt mari consumatori de ciorbe, iar ciorba a la grec se numara printre cele mai indragite preparate. Pe vremuri, bunicile noastre gateau des ciorba a la grec, dar aveau un secret atunci cand o preparau. Ce adaugau in ciorba a la grec? Ieșea de fiecare data delicioasa și gustoasa! Secretele…

Secretele prepararii celei mai bune cafele. Condimentele pe care sa le adaugi in licoare magica, ce ne trezește in fiecare zi

11:30, 18.03.2024 - Cafeaua aduce beneficii sanatațiiPentru mulți oameni, nu exista zi fara cafea. Aceasta face parte din rutina zilnica, te ajuta sa te trezești dimineața și este prilej de socializare cu prietenii sau la birou. Chiar daca o bei doar pentru gustul aromat, afla ca o cana de cafea iți poate aduce multe beneficii. Studiile…

Paradoxul economiei romanești. Avertismentul unui specialist: „Avem deficit excesiv, dar și cheltuieli subdimensionate“

00:11, 18.03.2024 - Romania este in procedura de deficit excesiv, iar situația s-ar putea complica in acest an, mergand pana la suspendarea fondurilor europene. Cunoscut pentru acuratețea predicțiilor sale, economistul Ciprian Dascalu susține ca, pe de alta parte, Romania ar trebui sa creasca unele cheltuieli.

Painea cu gust de friptura, inovația unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați

23:55, 11.03.2024 - OSIM a brevetat inovația unui grup de cadre didactice de la Facultatea de Șiința și Ingineria Alimentelor din Galați. Painea proteica conține un concentrat proteic de proteine miofibrilare din carne de porc, vita, pasare sau pește

Drumul aurului din vestul țarii. Secretele zonei unde se cauta bogații sub pamant inca din vremea romanilor (foto)

08:15, 25.02.2024 - Drumul dintre orașele Deva și Brad, care șerpuiește prin intinsa Țara a Zarandului pe o lungime de peste 30 de kilometri, traversand locuri spectaculoase și facand  legatura intre valea Mureșului și valea Crișului Alb, este cunoscut și folosit din timpuri stravechi, dar a fost modernizat abia in ultima…

Care sunt alimentele pe care le poți manca chiar daca sunt mucegaite, conform unui specialist in siguranța alimentara

21:40, 15.02.2024 - Cand vine vorba de siguranța alimentara, mulți sunt adepți ai vechii zicale: „Cand ai indoieli, le arunci". Insa a fi precaut implica deseori sa renunți la alimentele scumpe, poate chiar inainte de a fi nevoie.


Ce parere ai despre aceasta stire?