Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Din culisele X Factor: o concurenta a lesinat!

Publicat:

Noi vedem doar partea frumoasa a show-ului X Factor, in spatele scenei insa se produc si intamplari nefericite. Stresul si epuizarea isi spun cuvantul: membra a trupei RED, a ajuns chiar la spital, dupa un episod ingrijorator – cantareata a lesinat la repetitii!

Citeste articolul mai departe pe agenda.ro…  

Sursa articol: agenda.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata de la Mireasa a implinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis fosta concurenta pentru micuța: “Am emoții mari”

19:40, 12.06.2024 - Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata a implinit un an, iar parinții sunt in culmea bucuriei. Micuța Jessica Ilinca le-a schimbat viața celor doi de cand a venit pe lume, iar acum, de ziua sa, mamica a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare in care iși marturisește sentimentele.

Consiliul Concurentei analizeaza piata imobiliara rezidentiala si nerezidentiala din Bucuresti

13:55, 30.05.2024 - ”Consiliul Concurentei a demarat un studiu pe piata imobiliara rezidentiala si nerezidentiala din municipiul Bucuresti, pentru a identifica posibile bariere care stau in calea dezvoltarii industriei, dar si aspectele care pot induce in eroare consumatorul”, informeaza autoritatea de concurenta. In cadrul…

Regina Intunericului, detalii din culisele conflictelor de la Chefi la cuțite. Ce nu au surprins camerele de filmat | EXCLUSIV

16:25, 18.05.2024 - Gabriela Lucuțar, alias Regina Intunericului, a dat carțile pe fața in cadrul Interviurilor Chefi la cuțite. Concurenta sezonului 13 a povestit un episod dintre ea și Iulia Creanga, din culisele show-ului, pe care camerele de filmat nu l-au surprins.

Finala Chefi la cuțite, 15 mai 2024. Mario Dumitru a starnit tensiuni in echipa Lucicai Susanu! Concurentul a preluat controlul: ”In loc sa ne...” / VIDEO

22:06, 15.05.2024 - Au inceput tensiunile la Chefi la cuțite! Gestul lui Mario Dragomir a enervat-o pe Alexandra Veber. Concurenta nu s-a abținut și a exprimat acest lucru in fața camerelor de filmat. Iata ce s-a intamplat, dupa doar cateva minute dupa ce a inceput prima proba!

Mireasa – Capriciile Iubirii. Elena a recunoscut ca se teme sa vorbeasca deschis cu Valentin! Concurenta: „Ți-am dat dreptate de multe ori” / VIDEO

21:25, 02.05.2024 - Elena a recunoscut ca are o oarecare teama sa vorbeasca deschis cu Valetin. Ce a marturisit concurenta, in cea mai noua ediție a emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii. Iata ce au discutat cei doi.

Babs ii face „concurența” lui Dorian Popa? Cum și-a amenajat curtea Claudia Iosif. Bruneta și-a dorit și piscina / FOTO

20:40, 21.04.2024 - Babs pare ca și-a schimbat viața complet de cand nu mai formeaza un cuplu cu Dorian Popa. Claudia Iosif a anunțat, in urma cu cateva luni, ca iși deschide propriul atelier, a slabit intr-un timp scurt și s-a ocupat și de amenajarea curții.

Bie Adam, fosta concurenta la America Express, iși sarbatorește mama. Cum a surprins-o pe Mikey, de ziua ei de naștere: „Sa iși ia ce vrea ea” / VIDEO

15:25, 05.04.2024 - Este un moment special in familia Biancai Adam. Fosta concurenta de la America Express iși sarbatorește mama, așa ca nu avea cum sa nu ii fie alaturi. Și-a dorit sa o surprinda de ziua ei de naștere, chiar daca, inițial, a mințit-o pe Mikey și i-a spus ca nu va ajunge in Craiova astazi.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.


Ce parere ai despre aceasta stire?