Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Întoarcerea pe Pământ a capsulei Starliner, amânată cu opt zile. Încă o scurgere de heliu a fost descoperită de NASA

Publicat:
Întoarcerea pe Pământ a capsulei Starliner, amânată cu opt zile. Încă o scurgere de heliu a fost descoperită de NASA

Capsula spatiala , cu primul sau echipaj de astronauti, urmeaza sa paraseasca (ISS) si sa inceapa calatoria de intoarcere pe Pamant la data de 22 iunie, a anuntat vineri agentia spatiala americana NASA, noul termen oferind mai mult timp pentru finalizarea planificarii acestui complicat proces, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Intoarcerea astronautilor de la Boeing Starliner a fost amanata din nou. Care este motivul

18:20, 25.06.2024 - Cei doi astronauți aflați la bordul primei nave spațiale comerciale cu echipaj Boeing ar fi trebuit sa revina din spațiu dupa 8-10 zile. Marti, insa, intoarcerea lor pe Pamant a fost amanata pentru a doua oara.

NASA amana din nou intoarcerea capsulei Boeing Starliner pe Pamant

12:01, 22.06.2024 - Nava spațiala Starliner, cu astronauții NASA Butch Wilmore și Suni Williams la bord, a ajuns pe Stația Spațiala Internaționala pe 6 iunie și trebuia deja sa se intoarca inapoi pe Pamant. Dar, dupa defecțiunile aparute in timpul zborului spre ISS, pare ca Agenția Spațiala Americana nu are inca soluții.

NASA amana revenirea capsulei Starliner pe Pamant, din cauza defecțiunilor suferite in timpul zborului spre ISS

22:30, 18.06.2024 - Intoarcerea capsulei Starliner, construita de Boeing, de pe Stația Spațiala Internaționala (ISS), cu astronauții Butch Wilmore și Suni Williams, a fost amanata pentru 26 iunie, a declarat marți un oficial NASA. Exista insa posibilitatea ca echipajul sa se intoarca chiar mai tarziu acasa.

Revenirea capsulei spatiale Starliner pe Terra, amanata pentru 26 iunie

20:30, 18.06.2024 - Desprinderea capsulei Starliner de Statia Spatiala Internationala (ISS) si revenirea pe Terra a acestui vehicul dezvoltat de grupul Boeing, alaturi de primul sau echipaj de astronauti, au fost amanate pentru data de 26 iunie, a anuntat marti un oficial de la NASA, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

NASA: Desprinderea capsulei spatiale Boeing Starliner de ISS, amanata pentru data de 22 iunie VIDEO

18:10, 14.06.2024 - Capsula spatiala Boeing Starliner, cu primul sau echipaj de astronauti, va parasi Statia Spatiala Internationala (ISS) si va incepe calatoria de intoarcere pe Pamant, pe 22 iunie 2024.

NASA si Boeing amana revenirea capsulei Starliner pe Terra pentru data de 18 iunie

13:51, 12.06.2024 - NASA si Boeing au anuntat ca se asteapta ca vehiculul spatial Starliner si primul sau echipaj de astronauti sa paraseasca Statia Spatiala Internationala (ISS) si sa revina pe Terra cel mai devreme pe 18 iunie, mai tarziu decat era programat anterior, in timp ce analistii misiunii examineaza problemele…

Scurgeri de heliu la capsula Starliner Boeing, in timp ce se indreapta cu echipaj la bord spre Statia Spatiala Internationala

13:06, 06.06.2024 - Dupa o lansare reusita miercuri, pentru care a fost nevoie de un deceniu, misiunea capsulei Starliner a Boeing, companie incercata in ultimul timp de o serie de incidente cu avioanele sale, pare sa aiba noi probleme in drumul sau catre Statia Spatiala Internationala. NASA a detectat scurgeri de heliu…

Lansarea navei spațiale create de Boeing a fost amanata iar dupa o scurgere de heliu

12:30, 22.05.2024 - Agentia spatiala americana NASA a amanat din nou, marti, zborul inaugural cu echipaj uman al capsulei Boeing Starliner, pentru ca inginerii sa poata petrece mai mult timp evaluand o scurgere de heliu la sistemul de propulsie al navei spatiale, a anuntat agentia intr-un comunicat citat de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?