Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DIETA PALEO Meniu pentru o săptămână din dieta Paleo

Publicat:
DIETA PALEO Meniu pentru o săptămână din dieta Paleo

este un plan alimentar despre care multe persoane care l-au urmat sustin ca ajuta la scaderea in greutate, dar si la reducerea riscurilor aparitiei afectiunilor de sanatate. The post DIETA PALEO Meniu pentru o saptamana din dieta Paleo first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

CIFRE DE ȘCOLARIZARE Cifrele de școlarizare pentru 2024 – 2025, aprobate de Guvern

19:05, 17.05.2024 - Guvernul a aprobat in sedinta de joi, prin hotarare, cifrele de scolarizare pentru invatamantul preuniversitar de stat si pentru invatamantul superior de stat, in anul scolar/universitar 2024 - 2025. The post CIFRE DE ȘCOLARIZARE Cifrele de școlarizare pentru 2024 – 2025, aprobate de Guvern first appeared…

De ce scade constant interesul alegatorilor fața de politica?

10:00, 17.05.2024 - O privire rapida in arhiva ziarului Informația Zilei ne arata ca de aproape un sfert de secol interesul cetațenilor cu drept de vot fața de politica scade constant. The post De ce scade constant interesul alegatorilor fața de politica? first appeared on Informatia Zilei .

PROIECT DE LEGE Iranul adopta weekendul de doua zile, format din vineri si sambata

11:05, 16.05.2024 - Parlamentul iranian a aprobat un proiect de lege pentru extinderea weekendului la doua zile, vinerea si sambata, excluzand ziua de joi, care este in prezent partial libera, potrivit AFP. The post PROIECT DE LEGE Iranul adopta weekendul de doua zile, format din vineri si sambata first appeared on Informatia…

REMEDII Remediile din frunze de capșun și fragi erau recomandate pentru purificarea organismului

15:06, 15.05.2024 - Chiar daca pentru unii cititori ar parea ciudat, inca in aceasta perioada puteti recolta si pune la uscat frunze de capsun si de fragi. The post REMEDII Remediile din frunze de capșun și fragi erau recomandate pentru purificarea organismului first appeared on Informatia Zilei .

SCHIMBARI IN PREFERINȚELE ALIMENTARE CREȘTEREA CONSUMULUI DE CARNE

17:45, 04.03.2024 - Producția de carne de pasare a crescut semnificativ in ultimii ani, cu cererea fiind in continua creștere The post SCHIMBARI IN PREFERINȚELE ALIMENTARE CREȘTEREA CONSUMULUI DE CARNE first appeared on Informatia Zilei .

DEȘEURI ACUMULATE Evacuarea responsabila a acumulatorilor depașiți

10:55, 04.03.2024 - Acumulatorii vor fi reciclați pentru a fi utilizați ca materie prima in producția de noi acumulatori și echipamente electrice The post DEȘEURI ACUMULATE Evacuarea responsabila a acumulatorilor depașiți first appeared on Informatia Zilei .

METEO Primavara se instaleaza in Satu Mare: Temperaturi placute cu scadere spre sfarșitul saptamanii

11:45, 03.03.2024 - Meteorologii prognozeaza o saptamana cu vreme calda de primavara pentru Satu Mare, cu temperaturi intre 17 și 12 grade Celsius, urmate de o ușoara racire spre mijlocul saptamanii, menținand totuși condiții meteo placute. The post METEO Primavara se instaleaza in Satu Mare: Temperaturi placute cu scadere…

ENERGIE ELECTRICA Peste 110.000 de romani au ajuns prosumatori

12:05, 02.03.2024 - Numarul prosumatorilor de energie electrica in Romania a inregistrat o ușoara creștere, ajungand la peste 110.000, conform informațiilor furnizate de Viorel Alicuș, .... The post ENERGIE ELECTRICA Peste 110.000 de romani au ajuns prosumatori first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?