Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Diana Pârvu este însărcinată cu primul său copil

Publicat:

(35 de ani), fosta realizatoarea a rubricii” din cadrul D, dar si prezentatoarea rubricii Meteo, a anunțat ca așteapta primul sau copil. Vedetea de televiziune a vorbit despre sarcina in emisiunea „”, de la Pro TV, unde a marturisit ca s-a confruntat cu o problema pe care multe femei o au – endometrioza. este in al doilea trimestru de sarcina și urmeaza sa nasca anul viitor.

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se simte Elena Matei de la Chefi la cuțite insarcinata cu primul copil. Va naște peste cinci saptamani: „De cateva zile...”

17:45, 06.05.2024 - Elena Matei traiește o perioada unica de cand a aflat ca este insarcinata pentru prima data. Fosta concurenta de la Chefi la cuțite și iubitul ei vor deveni parinți de fetița, iar cei doi numara saptamanile pana cand va veni pe lume fiica lor.

Drama de nedescris! Un copil de 2 ani moare dupa ce o casa gonflabila este spulberata de vant. Mama insarcinata, devastata - VIDEO

16:40, 04.05.2024 - Un baiețel de 2 ani și-a pierdut viața intr-un tragic accident, dupa ce o casa gonflabila in care se juca a fost spulberata de vant. Incidentul s-a produs la o locuința particulara, unde mai mulți copii se aflau in interiorul structurii gonflabile.

Mireasa, sezon 5. Giovana, ședința foto de senzație. Cum a aparut soția lui Sese insarcinata cu al doilea copil, in mediul online

11:35, 14.04.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a avut parte de o ședința foto de excepție. Deși este insarcinata cu cel de-al doilea copil și urmeaza sa nasca, tanara nu a putut refuza un shooting foto de senzație.

Ramona Pauleanu este insarcinata pentru a doua oara. Partenerul prezentatoarei TV a transmis primul mesaj. „Sa speram ca totul este in regula”

17:05, 21.03.2024 - Ramona Pauleanu și avocatul Adrian Cuculis vor deveni din nou parinti, dupa ce in urma cu doi ani s-au nascut gemenii lor. Prezentatoarea TV este insarcinata in trei luni și jumatate.Prezenta ei in emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, a atras atenția prin simplul fapt ca sacoul verde pe care…

TRAGEDIA UNUI COPIL EROU Ucis in timp ce iși apara mama insarcinata de fostul iubit

11:25, 18.03.2024 - Chiar daca mama a supraviețuit, tragedia a lasat o amprenta profunda asupra intregii familii. The post TRAGEDIA UNUI COPIL EROU Ucis in timp ce iși apara mama insarcinata de fostul iubit first appeared on Informatia Zilei .

Dora din Seini a ajuns vedeta. De la Romanii au talent La Maruța

12:45, 27.02.2024 - Dora Debreczeni de la Școala Numarul 1 din Seini (orașul unde pe primul loc este palinca) a facut senzație la Romanii au talent. A fost invitata la emisiunea La Maruța. Nu a venit singura, ci insoțita de mama ei. ”Domnu Maruțica” (cum este alintat de Dora) a fost foarte incantat de prezența maramureșencei…


Ce parere ai despre aceasta stire?