Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DEZVĂLUIRILE făcute de fiul traficantului Pablo Escobar: Mâncam din farfurii de aur

Publicat:

, fiul celebrului traficant de droguri , a facut recent o serie de dezvaluiri despre viata familiei lui, in perioada cand era doar un copil. Sebastian avea doar opt ani atunci cand tatal lui, supranumit "", i-a prezentat "afacerea" pe care o conducea. "Aveam opt ani cand, intr-o zi, mi-a pus in fata, pe masa, toate tipurile de droguri si, stand langa mine, mi-a spus totul d (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Pablo Escobar” nu poate fi marca inregistrata in UE. CJUE a respins cererea fratelui traficantului de droguri

17:25, 18.04.2024 - Numele Pablo Escobar nu poate fi inregistrat ca marca comerciala a Uniunii Europene, deoarece publicul il asociaza cu traficul de droguri si narcoterorismul, a decis miercuri Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE), transmit EFE si Reuters, preluate de Agerpres.

Lidia Buble a luat totul de la zero și s-a luptat cu saracia. „Nu aveam bani de metrou/ mancam cate doi biscuiți”

11:20, 16.04.2024 - Cu o cariera infloritoare și o prezența carismatica pe scena, Lidia Buble este una dintre cele mai iubite artiste din Romania. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc povestea emoționanta din spatele succesului sau.

Dezvaluirile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a fost platit: „Am primit bani sa ucid”

15:35, 23.03.2024 - Atacul terorist din Moscova, Rusia, a șocat pe toata lumea! Iata marturiile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a platit. Ce a dezvaluit cu privire la tragedie.

Vacanța De Vedeta. De ce nu a luat-o Tudor Ionescu pe soția lui, Ana, niciodata in turnee. Dezvaluirile facute de cei doi concurenți de la Power Couple Romania / VIDEO

16:00, 09.03.2024 - De ce nu a luat-o Tudor Ionescu pe soția lui, Ana, niciodata in turnee de-a lungul anilor. Ce au dezvaluit cei doi concurenți de la Power Couple Romania, in exclusivitate pentru emisiunea Vacanța de Vedeta, la Antena Stars.

Dezvaluirile cutremuratoare ale unui fost campion mondial de box: „Am fost violat cand aveam doi ani”

16:00, 06.03.2024 - Ryan Garcia (25 de ani), fost campion mondial la categoria super ușoara, a facut o serie de dezvaluiri șocante pe rețelele de socializare, inainte de urmatorul sau meci. Acesta a spus ca a fost violat de un membru al familiei cand avea doi ani. Americanul are și alte postari bizare in care declara ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?