Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezvăluiri șocante! Cum arăta Marilyn Monroe după ce a murit: "Avea păr pe picioare, părea săracă și bătrână"

Publicat:

Directorul formei de pompe funebre care s-a ocupat de inmormantarea lui s-a decis sa vorbeasca, pentru prima data, despre actrita care a murit in urma unei supradoze. a scris chiar si o carte in care le dezvaluire cititorilor detalii nebanuite despre vedetele pe care le-a inmormantat.

Omul sustine ca Marilyn, cunoscuta in toata lumea pentru frumusetea ei rapitoare, ajunsese de nerecunoscut dupa cateva ore de la deces. Mai exact, starleta avea pete rosii pe toata fata, din cauza pozitiei in care a incetat din viata, avea unghiile cu oja sarita si radacinile…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident infiorator pe A1! Un șofer a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un parapet metalic. Imagini șocante / FOTO

21:15, 23.04.2024 - Un tragic eveniment rutier a zguduit autostrada A1 astazi, cu consecințe devastatoare. Un șofer a murit, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat intr-un parapet metalic. Imaginile surprinse la locul accidentului sunt infioratoare.

Kate Middelton a primit un nou diagnostic dur. Soția moștenitorului tronului britanic pare urmarita de un blestem

13:41, 15.04.2024 - Numeroasele provocari cu care s-a confruntat recent Kate Middleton, inclusiv faptul ca boala sa a devenit un subiect de dezbatere naționala, au avut un impact semnificativ asupra sanatații sale mentale, scrie The Mirror. Prințesa se confrunta cu o stare de „anxietate intensa”, cauzata de o combinație…

Dezvaluiri șocante depsre barbatul mort, gasit legat de maini și de picioare, pe un acoperiș din București. Ce au vazut martorii: ”Avea la gat o...”

10:00, 16.03.2024 - Cazul barbatului mort in București continua cu dezvaluiri șocante! Trupul sau neinsuflețit al barbatului a fost gasit pe acoperiș, legat de maini și de picioare. Martorii au marturisit ce au vazut la fața locului in momentul in care a fost gasit!

Soțul Dianei Șoșoaca face dezvaluiri șocante despre relația sa: "Ma calca in picioare, acasa era macel!"

07:10, 11.03.2024 - Acesta spune ca Diana Șoșoaca este prizonier psihic și dezvaluie ca Luis Lazarus este unul dintre cei care o influențeaza pe soția sa.„Luis Lazarus tot ce face si zice e impotriva mea, fiind unul dintre cei mai importanti consilieri ai Dianei. Emisiunile lui sunt monetizate, au reclame, cum sa nu ia…

Ce s-a intamplat in dimineața in care Alexei Navalnii a murit. Dezvaluiri șocante din inchisoare: ”S-au auzit de trei ori niște...”

09:15, 21.02.2024 - Dezvaluiri șocante din inchisoarea in care a murit Alexei Navalni! Au aparut informații cu privire la ce s-a intamplat inainte ca opozantul lui Valdimir Putin sa moara. Deținuții au observat lucruri care le-au atras atenția, iar scenele sunt de coșmar.

Scandal la un azil dupa ce batranii au primit felicitari de Sfantul Valentin de la o firma de pompe funebre

16:50, 19.02.2024 - Rezidenții varstnici ai unui azil din Marea Britanie au primit felicitari de Ziua Indragostiților de la o firma de pompe funebre, potrivit The Sun, citat de Business Insider. Familiile batranilor au calificat incidentul drept insensibil.

Dezvaluiri șocante despre aparatele pentru apnee in somn: Sute de persoane ar fi murit din cauza lor

13:40, 03.02.2024 - Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) din SUA a anunțat in aceasta saptamana ca aparatele de tratare a apneei in somn retrase anterior de pe piața au fost asociate cu moartea a 561 de persoane.In iunie 2021, agenția a anunțat o rechemare a aparatelor Philips Respironics BiPAP și CPAP…


Ce parere ai despre aceasta stire?