Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deznodământ fericit în cazul bărbatului din Perșinari dispărut pe 1 iunie

Publicat:

Viorel Nițoi, din Perșinari, barbatul care a plecat de acasa pe 1 iunie și fusese dat disparut de catre familie, a fost gasit de poliție, in padurea Decindea, din localitate. Post-ul Deznodamant fericit in cazul barbatului din Perșinari disparut pe 1 iunie apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Noi detalii in cazul lui Costel, barbatul disparut in urma cu 27 de ani. Ce i-ar fi povestit varul lui surorii barbatului: „A inceput cu mesajele”

19:51, 24.04.2024 - Dumitrița nu știe nici dupa ani buni ce s-a intamplat cu fratele ei care pe atunci avea 14 ani. Femeia susține ca varul lui, Ovidiu, ar fi știut mai multe, dar nu ar fi vrut sa spuna unele detalii și familiei, ca mai apoi in 2020 sa ii trimita un mesaj in care i-a spus ca barbatul ar fi murit.

A fost gasit barbatul disparut, ieri, din comuna Vintila Voda

21:35, 13.04.2024 - Deznodamant tragic, in cazul dispariției lui Ștefan Sandu, un barbat in varsta de de 70 de ani, cautat de mai bine de 24 de ore de autoritațile din Vintila Voda. In aceasta dupa-amiaza, o echipa de cautare, din care a facut parte și primarul comunei Vintila Voda, a descoperit trupul barbatului disparut…

CAZUL FERICIT AL MICUȚELOR SARAH MARIA ȘI ELENA MAIA O rara reușita in operațiile de separare a siamezelor

13:05, 30.03.2024 - Cele mai cunoscute siameze de la noi din tara sunt Lina si Gherghina, care s-au nascut, in 1982, lipite de la ombilic la stern The post CAZUL FERICIT AL MICUȚELOR SARAH MARIA ȘI ELENA MAIA O rara reușita in operațiile de separare a siamezelor first appeared on Informatia Zilei .

Acces Direct. Ce a declarat verișoara profesorului disparut cand a anunțat dispariție. Marturia facuta polițiștilor: ”Sa nu fie in pericol” / VIDEO

19:45, 13.03.2024 - Cazul profesorului disparut se complica tot mai mult. De soarta lui Claudiu Marian Balan nu se mai știe nimic de patru ani, dar exista mai multe declarații care susțin ca ar fi fost vazut in viața in aceasta perioada. Acces Direct a obținut marturia facuta de o verișoara la secția de poliție.

Un barbat s-a automutilat dupa ce fosta iubita nu a vrut sa-i deschida usa

14:51, 05.03.2024 - Un barbat din Cluj Napoca si-a provocat mai multe rani pe bratul stang dupa ce a incercat sa intre in locuinta fostei sale partenere, dar aceasta a refuzat sa-i deschida, scrie News.ro. Jandarmii au fost solicitati sa intervina, luni seara, in cartierul Marasti din Cluj-Napoca, deoarece un barbat facea…

Cazul fericit al unei firme amendate pentru depozitarea ilegala a deseurilor biodegradabile, dar care s-a redresat

10:45, 17.02.2024 - Garda de Mediu prezinta cazul unei societati din Ploiesti care a fost amendata in vara anului trecut cu 200.000 de lei pentru depozitarea ilegala a deseurilor biodegradable, iar dupa mai bine de o jumatate de an a intrat in legalitate si a reusit sa isi recapete autorizatia de mediu.

Acces Direct. Profesorul disparut din Valcea ar fi putut sa-și pregateasca plecarea. Anișoara susține ca putea face bani prin alte metode: ”Nu a fost angajat” / VIDEO

22:35, 08.02.2024 - Cazul profesorului disparut din Valcea este tot mai complicat, iar Anișoara scoate noi probe la iveala. Fosta soție considera ca familia barbatului a vorbit cu el de pe un alt telefon și doresc sa o incrimineze pe aceasta, deoarece nu au o relație apropiata.

Acces Direct. Anișoara, fosta soție a profesorului disparut, scoate la iveala noi probe ale dosarului. Femeia considera ca anchetatorii nu au facut toate verificarile: ”Nu aș fi putut avea o relație...” / VIDEO

20:50, 07.02.2024 - Cazul profesorului disparut din Valcea se complica tot mai mult. Anișoara, fosta soție a barbatului susține ca anchetatorii nu au facut verificarile necesare pentru a finaliza procesul, ea avand mai multe probe pe care le prezinta.


Ce parere ai despre aceasta stire?