Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezbaterea privind centrul cultural de la Câmpina, lungă și foarte dură. O dezbatere din care nimeni nu a avut de câștigat

Publicat:

Pentru a doua oara in actuala legislatura locala, primarul municipiului Campina, , a venit in fața , joi, 31 martie 2022, cu un proiect privind inființarea , instituție care, conform proiectului, ar urma sa stranga sub aceeași "umbrela" Casa de Cultura, , și Centrul de .

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

”Umbrela verde”, concursul de la Campina care a cuprins lucrari ale elevilor din 37 județe

19:30, 26.04.2024 - Deschiderea oficiala a concursului s-a bucurat de prezența primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a inspectorului Florea Mincu, de la Inspectoratul Școlar Județean, a partenerilor, dar și cadrelor didactice care au facut posibila desfașurarea acestui concurs. Gazdele evenimentului au…

Conferința PeaceJam la Campina, despre ”Sanatatea și bunastarea tinerilor”

22:40, 20.04.2024 - A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Campina, in Casa Tineretului, in acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri in jurul unei teme comune - ”Sanatatea și bunastarea tinerilor”.

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Campina a caștigat Olimpiada județeana la dezbateri academice

18:20, 15.04.2024 - Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Campina a caștigat etapa județeana a Olimpiadei la dezbateri academice, calificandu-se pentru faza naționala, care va avea loc incepand cu 7 mai, la Constanța.

Bogdan Cirlan de la Insula Iubirii a trecut printr-o transformare. Cum arata acum, dupa o lunga absența din mediul online

14:50, 11.04.2024 - La 6 luni de cand Bogdan Cirlan și Claudia Florescu anunțau ca s-au desparțit, barbatul s-a transformat. Concurentul de la Insula Iubirii, sezonul 7 nu mai arata așa cum și-l aminteau fanii.

Calculele Coaliției. Independentul Catalin Cirstoiu la Capitala, imparțire politica la sectoare

20:35, 18.03.2024 - Lunga cautare a Coaliției pentru un candidat care sa-l invinga pe Nicușor Dan a luat sfarșit. Iar pana la urma, PSD și PNL par sa se fi oprit la un independent, medicul Catalin Cirstoiu, favorit in randul Puterii pentru intrarea in cursa pentru Capitala.

"Ne consideram mințiți" in privința respectarii legalitații la adoptarea bugetului local al Campinei

09:55, 03.03.2024 - A fost sau nu adoptat legal bugetul municipiului Campina? Aceasta este intrebarea și raspunsul ar trebui sa fie afirmativ de vreme ce bugetul a avut toate avizele de legalitate. Numai ca, doua ședințe la rand, in plenul Consiliului Local s-a ridicat problema incalcarii unui articol din Legea Finanțelor…

Proiect extrem de interesant, in parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Campina

23:00, 23.02.2024 - Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Campina, in prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a starnit maxim interes in randul tinerilor prezenți.

CS Campina a caștigat en-fanfare etapa județeana a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

19:55, 21.02.2024 - Dupa o prima zi cu meciuri atractive , turneul final al etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV a continuat miercuri, 21 februarie, in sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Campina, cu ultimele partide - semifinalele și finalele.


Ce parere ai despre aceasta stire?