Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Devin Ratray din Singur Acasă, acuzat de iubită că a vrut să o sugrume. Cum se apără actorul

Publicat:

, actorul care a interpretat rolul personajului ,,Buzz” din celebrul film de Craciun ,,”, este acuzat de iubita ca a incercat sa o sugrume. Se pare ca actorul a avut o discuție mai aprinsa cu iubita sa, care a dus la la violența domestica.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Cum se apara Eugen, barbatul acuzat de Denisa ca a rapit-o. Ce spune despre episodul in care i-ar fi terorizat familia fetei: „Ea m-a cautat”

20:35, 08.05.2024 - Denisa și mama ei nu mai au liniște de cand Eugen, un barbat pe care adolescenta l-a cunoscut acum trei ani pe Facebook, le amenința și terorizeaza. Cele doua nu au putut sa se bucure nici de Paște, dupa ce a venit acasa la ele și a facut scandal.

Acces Direct. Interlopul acuzat de Maria ca a terorizat-o, adevarul despre scandal. Cum se apara barbatul: „A sarit sa ma omoare”

18:00, 24.04.2024 - Maria il acuza pe un barbat din satul Ileana, județul Ialomița, ca ar fi fost amenințata, dupa ce sambata ar fi avut loc un conflict de proporții. Ariciu, așa cum este cunoscut in comunitate, se apara și spune ca nu a facut altceva decat sa vina sa iși ia fiul acasa.

Știrile Antena Stars. Connect-R, acuzat ca a furat o piesa! Cum se apara artistul: „Sa plateasca...” / VIDEO

15:05, 29.03.2024 - Connect-R este acuzat ca a furat celebra piesa „Angela”! Cum se apara cunoscutul artist, dupa declarațiile facute de tanara cantareața Maria Alexandra Constantin, cunoscuta sub numele de scena Max Constant. Cum ar fi procedat el, de fapt, cand a venit vorba de producție.

Raport zdrobitor in cazul avocatului din Iași acuzat ca și-a aruncat iubita gravida de la etaj

09:51, 18.03.2024 - "Acest lucru vine si distruge intreaga aparare (pe care noi o consideram mincinoasa) a lui Felecanu. Proba aceasta era ultima din șirul lung de probe ce ii erau in defavoarea inculpatului. Probabil ca vorba din lumea criminalistica “morții vorbesc”, este adevarata. Raportul s-a bazat pe efectuarea unui…

Directorul adjunct al unui liceu din Gorj, acuzat ca le face elevilor poze pe bani. Cum se apara profesorul

18:55, 14.03.2024 - Directorul adjunct al Liceului Tehnologic „General Constantin Șandru" din comuna Runcu, județul Gorj, este acuzat de unul dintre parinți ca le face fotografii contra-cost elevilor, cu diferite ocazii, cum este ziua de 8 Martie.

Roman din Spania, acuzat ca și-a omorat iubitul in varsta de 60 de ani. Cum se apara tanarul in fața autoritaților / FOTO

15:50, 27.02.2024 - Un roman din Spania este acuzat ca și-a omorat iubitul in varsta de 60 de ani. Tanarul de 27 de ani se apara in fața autoritaților. Iata ce a spus acesta, dupa ce s-a intamplat cumplita tragedie!

Xtra Night Show. Cum se apara Adrian Mititelu dupa ce a fost acuzat ca a lovit un avocat. Presupusa victima vrea sa ajunga in instanța: ”Nu discut toate inepțiile” / VIDEO

00:30, 20.02.2024 - Adrian Mititelu este chemat la poliție dupa ce ar fi lovit un avocat, in plina strada. Bogdan Grigore afirma ca patronul de la FC U Craiova l-a umilit și a fost violent cu el, in public, din cauza unor probleme de ordin legal. Iata se apara omul de afeceri și se spune despre declarațiile presupusei…

Cadoul perfect pentru persoana iubita

12:10, 15.02.2024 - Niciodata nu e un moment nepotrivit sa oferi un dar persoanei pe care o iubești și sa ii arați cat de importanta este pentru tine. Nu trebuie sa fie ziua ei, Craciun, Ziua Indragostitilor sau 8 martie pentru a-ti surprinde placut partenera.  Așa ca, in randurile urmatoare ne-am propus sa ne oprim atenția…


Ce parere ai despre aceasta stire?